Rally Hírek - Újra a pályán!

 

A hétvégén kerül megrendezésre a 25. Hell Miskolc Rallye a MENTO Kupáért. Kronome Ákossal beszélgettem a versenyről és a terveikről. 

Rally Hírek - Nem lehet óvatoskodni, nyomni kell!


Az ORB 2018-as utolsó megmérettetésének ideje 2018.11.09-11, helye Nyíregyháza-Zemplén.

Ezen a versenyen ismét rajthoz áll a jól összeszokott ralipáros Kronome Ákos, és Molnár Zsolt az Skoda Fabia R2-vel. 

Kamion Hírek - Hét órával hosszabb a hétvégi kamionstop

Július első szombatján életbe lépett a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.

Kamion Hírek - Óriásit bukott az amerikai kamion-versenyző sztár

Azok számára, akik kicsit is érdeklődnek az extrém kamionversenyzés iránt, Myke Ryan neve sokat mond. A veterán autóversenyző leginkább a hegyi felfutókról és a Ken Block-ot megszégyenítő drift-videóiról híres.

Kamion Hírek - Nyáron a szombat is tabu Németországban

Kezdődik a nyári szünet Németországban, így a kamionoknak is többet kell rostokolniuk a parkolókban. A szezon két legforgalmasabb hónapjában ugyanis külön szabályok érvényesek a teherautókra.

Kamion Hírek - Így kell driftelni egy bányászdömperrel

Mike Ryan neve már nem ismeretlen számunkra sem, az amerikai úriember az, aki versenykamionjával hegyi versenyeken indul és Ken Block stílusú Gymkhana-drift videókat forgat.

Kamion Hírek - Buli-limuzin Volkswagen T3-asból

A Volkswagen kisáruszállítójának, a Transporternek egyre nagyobb a rajongótábora. A modell már az ötödik generációnál tart, de az igazán fanatikusok főleg a T2-es és T3-as szériákat veszik kezelésbe.

Kamion Hírek - Kötelezővé válhat a holttér-figyelő rendszer

Az egyenesen haladó kerékpáros és a jobbra kanyarodó jármű találkozásánál felmerülő problémák régen ismertek, tökéletes megoldás azonban a mai napig nem született ennek kiküszöbölésére.

Kamion Hírek - Milliárd eurós büntetést kaptak autóipari beszállítók

Komoly büntetést szabott ki az EU szabad piaci versenyért felelős vizsgálóbizottsága, az autós szektorban. Mint ahogy arra fény derült, több autóipari beszállító egymással összefogva kartellezett, így magasan tartva termékeik árát, ezzel pedig megkárosították az járműgyártókat.

Kamion Hírek - Tökéletesen élethű kamion-modellek Legóból

A Lego sokaknak szenvedélyévé vált, az építőkocka szerelmeseinek száma elég nagy, tekintve, hogy nincs olyan ország vagy vidék, ahol ne hallottak volna a játékról. De vannak akik nagyon is komolyan veszik a különböző tárgyak vagy járművek összeszerelését.

Kamion Hírek - Buszsofőr mentett hősiesen életet Németországban

Bár februárban kivételesen nem kamionost választottak a németek az utak hősévé, Thorsten Stühler foglalkozása mégis közel áll hozzájuk, hiszen sokat vezet és nagy járművel közlekedik, mivel a 36 éves úriember autóbuszsofőr.

Kamion Hírek - Nagyon elégedettek a T-szériával az új tulajdonosok

Néhány hónappal azután, hogy megkezdték Európában a Renault Trucks T gyártását, a franciák meginterjúvolták azokat az ügyfelek, akik az új modell tesztelése után úgy döntöttek, hogy a T modellel bővítik járműparkjukat.

Közúti Hírek - Kamionok taroltak le egy autót Berettyóújfalunál - két halott

Két ember életét vesztette, mikor autójuknak nekirohant két kamion a 47-es főúton, Berettyóújfalu határában. Az utat teljes szélességében lezárták - értesült a HavariaPress. Szombaton délelőtt történt a baleset a 47-es főút 30-as kilométerénél.

Kamion Hírek - Emelkedik a benzin ára

Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Kamion Hírek - Néhány hónap múlva bemutatják az új Traffic/Vivaro kettőst

Nyár elején érkezik ha minden igaz a Renault/Opel együttműködés kisebbik modelljének, a Traffic/Vivaro kettősnek következő generációja. Mint ahogy a mostani szériánál is, a fejlesztést a két cég közösen végezte, a végeredményt pedig természetesen mindkét márkanév alatt árusítani fogják.
[12 3 4 5  >>  

Belépés