Rally Hírek - Szőke András: Megtört a jég

 

 

Szőke András és Szőke Nikolett sikeresen abszolválta a Bányásznapi Oroszlány Rallye-t, végre elérték céljukat; sikerült a Honda-val átgurulni a céldobogón!

Rally Hírek - Csomós Mixi: A Barum Rallye után jöhet az Ózd-Salgó

 

Csomós Mixi és Nagy Attila idén már másodjára tette tiszteletét Csehországban, de ezúttal az ERC versenyzőivel akasztották össze a srácok a bajszukat.

Rally Hírek - Eseménydúsra kerekedett ez a versenyünk

 

Integra Bózsva - Rallye3 autóversenyen vett részt nemrégiben Szántó Szabi navigálásával Gutai Marcell. Sajnos csak 3 gyors adatott meg számukra.

Rally Hírek - Szőke András: Oroszlányban támadunk!

 

 

Szőke András és Szőke Nikolett számára sajnos a 2019-es esztendő eddig balszerencsésen telt, az elmúlt versenyeken gyakorlatilag kivétel nélkül technikai problémákkal küzdöttek. 

Rally Hírek - Szabó Krisztián: Cél a Top5

 

Csomós Mixi és Nagy Attila az Országos Rallye Bajnokság, valamint a Peugeot kupasorozat hosszú szünete alatt sem tétlenkedik, így a bózsvai Rallye3-as tesztfutam után egy nagy ugrást követően rajthoz állnak a soron következő Európa Bajnoki megmérettetésen, a 49. Barum Czech Rallye Zlin-en.

Rally Hírek - Csomós Mixi: A Peugeot kupa nyaral, de mi nem állunk meg

 

A Peugeot kupa és az RC4 kategória vezető helyéről várja a Rallye1 Bajnokság, illetve a márkakupa folytatását Csomós Mixi és Nagy Attila, akik jelenleg megérdemelt szabadságukat töltik, ami nem rövid, hiszen a júniusi Székesfehérvár Rallye, valamint az októberi Mecsek Rallye közt nincs nekik semmilyen hivatalos program sem felvezetve a versenynaptárba.

Rally Hírek - Fogasy villámlátogatást tett a Baranya Kupán

 

Az abszolút negyedik és a Mitropa Kupa második helyét szerezte meg Fogasy Gergely és Berendi Dávid Ford Fiesta R5-tel a Baranya Kupán.

Rally Hírek - Az első abszolút és a harmadik Mitropa győzelem!

 

Felemásan sikerült a Ritmus ASE számára a Baranya Kupa idei versenye. 

Rally Hírek - Szeretnénk sok pontot szerezni

 

Juhász Csabi Casentiono Rali után most ismét egy nemzetközi versenyen indul.

Rally Hírek - Nyári szünet után

SOLID Racing Team – Int. Baranya Kupa 2019 beharangozó

Rally Hírek - Fogasy két hónap után újra autóban

A Baranya Kupán tér vissza Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Mitropa Kupa sorozatba. 

Rally Hírek - Ismét Mitropa két autóval!

 

Két autóval képviselteti magát a Ritmus ASE a Baranya Kupán. Két R5-ös Fabiával, mindkettő a Korda Racingtől érkezik, ráadásul az egyik autó még 0 km-es, ez lesz az első bevetése.

Rally Hírek - Továbbra is építkezünk

 

 

A bakonyai Rallye3-as versenyhétvége tapasztalatairól faggattam Gutai Marcellt, aki a Juhász Racing színeiben előfutóként nyomhatta a gázpedált.

Rally Hírek - Kategóriagyőzelem a Casentino ralin


 

39º RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

Rally Hírek - Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna, és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben.
[12 3 4 5  >>  

Belépés