Kamion Hírek - Egyedi luxus Vianok Angliából

Készült: 2013.október.10 10:48 Készítette: Írta: S.B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás http://kamionhirek.hu/

Egyedi luxus Vianok Angliából
Ha valaki azt hiszi, hogy a Mercedesek közül a legnagyobb luxust a személyautók zászlóshajója, az S-osztály nyújtja, az bizony téved. Persze nem árt eltekinteni a cég luxus autóbuszaitól és máris megérkeztünk a kettő között elhelyezkedő Vianohoz.
 Persze presztízsben a kisbusz messze elmarad az S-Klassetól, azonban van akit ez kevésbé érdekel. Nekik az a fontos, hogy mérhetetlen kényelemben utazzanak, de azért csillag legyen a kocsi elején.

A Mercedes már gyárilag kínál olyan verziót, mely akár minden értelmes kívánságot teljesíthet, viszont van olyan vevő, akinek ez kevés. Itt lép képbe az angol Carisma Auto Design, amely kizárólag a kocsi belsejével foglalkozik, avatatlan szemek észre sem vehetik a – sok tízezer eurós – változást a sötétített ablakok mögött. A megrendelő azonban olyan belső kialakítást kap a pénzéért, ami sokak képzeletét felülmúlja.

A kialakításon masszívan érezni a luxust és a cég által beépített kényelmi extrákat tekintve aligha lehet kifogás a komfortban is. A Carisma mint ilyenkor az lenni szokott, inkább csak támpontként mutat egy-két korábbi munkát, a megrendelő lényegében azt és úgy kér a kocsijába, ahogy csak kedve – és a pénztárcája – tartja. A dolog szépsége még egy apróság, a Mercedes-gyárral közös megállapodás szerint az átépítés után is megmarad a Viano gyári garanciája.

Belépés