• Autós Hírek
  • Drift - hírek Biggy aki megküzdött a bajnokautóval

Drift - hírek Biggy aki megküzdött a bajnokautóval

Készült: 2013.október.09 13:28 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek Forrás http://www.hajoka.hu

Drift - hírek Biggy aki megküzdött a bajnokautóval
Nagy "Biggy" Róbert élménybeszámolója a szeptember 29-én, Debrecenben megrendezett  Civis Elektro kupáért Drift verseny után. 
A szombat este elég jóra sikeredett a Black Rat Team-mel és a Galacs Drift Team-mel. Megkóstoltuk a legkiválóbb pálinkákat és hatalmasat lakomáztunk Anyukám terülj-terülj asztalkájáról, ami rányomta a bélyegét a vasárnap első pár órájára.
Drift - hírek Biggy aki megküzdött a bajnokautóval
Aztán be kellett törnöm, a szinte kezelhetetlen autóját a Gabinak, amiért így utólag is minden tiszteletem az Övé.
Ezzel a szettel bajnokságot nyerni, nem egyszerű......Plusz még meg kellett küzdenem a múltkori drift balesetemből megmaradt morzsákkal, amik azért ott motoszkáltak a fejemben az első pár körben.
Ezután sikerült 3 edzőkört mennem, a pálya sajátságos kialakítása miatt kialakult tumultusnak köszönhetően, és már 12:00 körül jöttek a kvalik, ahol a második helyet értük el Zacc mögött! 
Jöttek a páros összecsapások. Szándékosan nem Tsuiso-nak nevezem, mert itt "kicsit" más "szabályok" voltak, mint azt a PROFI drifteken megszokhattuk.
Mint tudjuk a Tsuiso, arról szól, hogy "ÁRNYÉKKÉNT KÖVESS" és semmilyen esetben sem veszélyeztetheted a kvalifikációs körhöz hasonlót teljesítő elől haladót követőként, de még csak ki sem billentheted az egyensúlyból.
Egy dolgod van követőként: MÁSOLD le a felvezető autót és hitesd el a bírákkal, hogy UGYANAZON a SZÖGön gyorsabb is TUDNÁL lenni! 
Mivel ez egy amatőr rendezvény volt, így nem is lepődtünk meg semmin, csak furán néztünk egymásra Zaccal, mikor szinte azonnal kiszórtak minket!
Kajdi Petivel volt az első csatám, akivel egy visszahívás után tudtam dűlőre jutni.
Ezt követte Taskó Rodrigó Barátom, aki harcos gladiátorként vetette magát bele a csatába.
 
Nagyon régóta álmodozunk arról, hogy majd egyszer Mi együtt páros csatázhatunk, hát most ez összejött.
(A barátom egy E36 325i-vel állt hadba, ami nem pont egy drift autó.) Olyan jól sikerült, hogy még meg is lökdöstem egy kicsit a fiút, de sajnos ez csak egy visszahívásra volt elég. Aztán a bírák Zacc karjaiba dobtak, ahol ismét hatalmasat autóztunk a harmadik helyért. Egymás nyakán loholtunk, kilincs a kilincsen, de itt már egyértelmű volt, hogy Zacc kaparintotta meg a dobogó harmadik fokát! 
 
A nézők szeretete az átjött, hisz voltak emberek, akik Budapestről utaztak le, hogy lássanak, vagy éppen a Nyírségből is jöttek és hoztak magukkal egy lepedőt amire kiírták a csapatunk nevét a Black Rat Team-et és az én nevemet is!
Ez több mint megtisztelő! 
Remélem, hogy Őket ki tudtam szolgálni, mert Nekem ez a lényeg, hogy a szurkolók ne csalódjanak.
 
Jelenleg a Black Rat Team-nek köszönhetően tudok alkalmanként elindulni versenyeken. Ők szoktak bérelni Nekem autót, kapok gumikat, üzemanyagot, biztosítják a szervizhátteret, szóval minden keresztben megtett métert Nekik köszönhetek!!!
Innen gratulálnék csapattársamnak Nagy Ádámnak "Mazsi"-nak a street kategóriában elért második helyért. Igazán profi versenyző és ahogy szoktam mondani ő egy Hooligen Style!!!
 
A versenyek között marad a PROFI DRIFT BAJNOKSÁG a DRIFTED.HU sorozatnak a szervezése a pályáinak építése és ennek a szubjektív sportnak a lehető legkorrektebb elbírálásáért folytatott harc vívása.
 

Belépés