• Autós Hírek
  • Kamion Hírek - A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje

Kamion Hírek - A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje

Készült: 2013.október.02 12:50 Készítette: Írta: S.B. Kategória: Autós Hírek, Kamion hírek Forrás http://kamionhirek.hu/

A T680-as a Kenworth eddigi legsikeresebb modellje
A siker érdekében a T680-as bevezetésénél mindent bevetett a Kenworth. Bár van ennél a modellnél komolyabb teherautójuk is, a még egy számmal nagyobb T700-as, mégis úgy kezelték a cégnél a szériát, mintha ez lenne a csúcsmodell. 
Igaz, vannak olyan tulajdonságai, amiben a palettán található teherautóknál jobban szerepel, mégpedig az aerodinamika. A gyártó történelmében ugyanis ez a valaha volt legáramvonalasabb nyergesvontató.

A tavalyi bemutatást követően is előtérbe helyezte a Kenworth a T680-ast, így nem csoda, hogy eddig ez a legsikeresebb modelljük a cég 90 éves fennállása óta. A gyártás megkezdése óta eltelt 15 hónap során ugyanis több mint 10 ezer megrendelés érkezett a teherautóra, amire ilyen gyorsan még nem volt példa a vállalat majd évszázados története során. Azért, hogy ezt a lendületet fenntartsa a gyártó, a day cab és a 76 inches fülke mellé érkezik egy harmadik variáns, mely a napi használatra kialakított kis kabin és a minden luxussal felszerelt csúcsmodell közötti űrt kitöltse, persze az 52 inches fülke sem mondható természetesen éppen szűkösnek.

Belépés