• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Bottas küzdelme egyre jobban emlékezteti Wolffot Rosbergére

Forma-1 Hírek - Bottas küzdelme egyre jobban emlékezteti Wolffot Rosbergére

Készült: 2019.május.07 15:55 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1hungary.fw.hu

Forma-1 Hírek - Bottas küzdelme egyre jobban emlékezteti Wolffot Rosbergére
A Mercedes csapatfőnöke szerint egyre jobban hasonlít az idei Lewis Hamilton-Valtteri Bottas csata a brit korábbi párharcára Nico Rosberggel.
Toto Wolff ugyanakkor nem aggódik, mert biztos benne, hogy a csapat majd kezelni tudja a kialakult rivalizálását, ráadásul Rosberg és Hamilton csatája három éven át sikeressé tette a Mercedest. "Számomra ez nagyon emlékeztet azokra az évekre. Két pilótánk van, akik nagyon ambiciózusak, és képesek a győzelemre" - kezdte Wolff.

"Minden rajtunk múlik, óvatosnak kell lennünk, és nem szabad elfelejteni, hogy Vettel és Leclerc ugrásra készek. Nem foglalkozhatunk az első négy versennyel, mert 21-ből áll a szezon" - tette hozzá a Mercedes első embere. A németek a világbajnokság első négy futamán kivétel nélkül az első két helyen végeztek, Bottas legutóbb nyert Bakuban, és az Ausztráliában szerzett extraponttal élen áll az egyéni tabellán.

Wolff szerint a pilóták most nagyon jók, és semmi sincs, ami felborítsa köztük az egyensúlyt. "Szerencsések vagyunk, hogy jó a viszony. Kijönnek egymással, nincsenek játszmák a háttérben. De mindketten nyerni akarnak, és mi akarjuk, hogy oroszlánok legyenek az autóban, nem várható el, hogy bárányként viselkedjenek" - mondta a rivalizálásról Wolff.

"Egy nagyon erős csapat vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a versenyzők közötti kapcsolat elmérgesedjen, és a csapat eredményeinek a rovására váljon. Ha ez még egyszer előfordulna, sárga és piros lapokat fogunk használni. De nem tartunk ott" - erősítette meg a Mercedes csapatfőnöke.

Belépés