Quad Hírek - Hrutka Dávid: Nem adom fel!

Készült: 2019.május.03 20:07 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Egyéb motoros hírek

Quad Hírek - Hrutka Dávid: Nem adom fel!

Hrutka Dávid neve is szerepelt az indulók között a Quad Track OB 1. futamán, melynek a miskolci Speedway Aréna adott otthont. Sajnos Dávidnak ez a hétvége nem a tervek szerint alakult.
Szia Dávid, május 26-án a Quad Track OB 1. futamán álltál rajthoz, ami a miskolci salakpályán került megrendezésre. Hogy érezted magad? - Sziasztok! Sajnos most csak a szabad edzésig jutottam, azzal viszont abszolút meg voltam elégedve. Nagyon tetszett a pálya nyomvonala, látszott, hogy nem egy elhanyagolt helyre érkeztünk. Ami még ettől jobban is meglepett, hogy nagyon magas volt a versenyzői létszám, így hatalmas feelinget adott.
Quad Hírek - Hrutka Dávid: Nem adom fel!


Sajnos most csak az edzésig jutottál. Mi történt?


- Az edzésen próbáltam minden apróságra figyelni, hogy körről-körre minél jobb időket menjek, és a versenyre fel tudjak készülni. Sikerült is az edzés után maximális felkészültséggel oda állnom a rajtvonalhoz. A rajt után viszont rögtön az első kanyarban oldalról nekem ütköztek, ezt azt eredményezte, hogy én is neki mentem a mellettem lévőnek, majd „palánkot fogtam”. Szerencsére velem nem történt semmi komoly, a quadban viszont annál inkább. Több helyen eltört a váz, így sajnos nem tudtam folytatni a versenyt…
Quad Hírek - Hrutka Dávid: Nem adom fel!
Ha nincs ez a baleset, a quadod ütőképes lett volna a mezőnyben?


- Azt gondolom, hogy igen. Nem panaszkodom a quadomra, nagyobb motorok ellen is fel tudja venni a versenyt. 

Ez egy gyors pálya, ahol nagy csatákra számítottál…


- Igen, ez egy valóban gyors pálya. Sajnos a baleset miatt nem tudok nyilatkozni. hogy mi lett volna, ha ott vagyok velük. Majd legközelebb!

 

Következő verseny?- Egyelőre képlékeny, de biztos, hogy hogy lesz folytatás. Nem adom fel!

 

Reklámpartnereink:Jász és Jász Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft.

Belépés