Moto2 Hírek - Navarro húzta be a jerezi kvalifikációt

Készült: 2019.május.04 17:55 Készítette: Lipták Melinda Írta: Balogh Tamás Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race.hu

Moto2 Hírek - Navarro húzta be a jerezi kvalifikációt
Első Moto2-es pole-ját szerezte a Speed Up-vázas motoron ülő spanyol, aki két honfitársát, Alex Marquezt és Augusto Fernandezt előzte meg. A vb-éllovas Lorenzo Baldassarri a második, Thomas Lüthi a harmadik sorban.
A szombati program zárásaként került sor a Moto2-esek kétrészes kvalifikációjára. Az első etapban a legjobbak közé kerülés volt a cél a résztvevők számára: végül Iker Lecuona, Andrea Locatelli, Brad Binder és Xavi Vierge kaparintotta meg a továbbjutást érő első négy pozíciót.

A Q2-ben az első nekirugaszkodás Jorge Navarro birtokolta az első helyet, és mivel az igazán nagy tűzijáték elmaradt a fináléban, a spanyol meg is szerezte a pole-t – a Moto2-ben első alkalommal. A Speed Up-vázzal versenyző motoros mögött Alex Marquez és a sérülésből visszatérő Augusto Fernandez következett, majd jött Remy Gardner, Nicolo Bulega és a vb-éllovas Lorenzo Baldassarri, megelőzve Fabio di Giannantoniót és Thomas Lüthit.

Belépés