Moto3 Hírek - Arenas az intenzív osztályon, kihagyja az Argentin GP-t

Készült: 2019.március.27 10:19 Készítette: Lipták Melinda Írta: Balogh Tamás Kategória: Moto3 hírek, Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto3 Hírek - Arenas az intenzív osztályon, kihagyja az Argentin GP-t
Komoly balesetet szenvedett az Angel Nieto Team Moto3-as motorosa kerékpáredzés közben, amely során felszakadt a lépe és egy bordaíve is eltörött.
Nem lesz ott az Argentin Nagydíj rajtrácsán a Moto3-ban tavaly futamot is nyerő Albert Arenas: csapata, az Angel Nieto Team közleménye szerint a spanyol versenyző kerékpározás közben szenvedett komoly balesetet. A fiatal motorost mellkasi sérülésekkel szállították kórházba: a vizsgálatok egész pontosan azt állapították meg, hogy felszakadt a lépe, eltört a hatodik jobboldali bordaíve, valamint ezentúl is számos horzsolást szenvedett.

Az istálló közleménye alapján hétfő este Arenas átesett egy beavatkozáson, amelynek részeként többek között a belső vérzését igyekeztek elállítani annak érdekében, hogy ne kelljen eltávolítani a lépét. A motorost további 24-48 óráig az intenzív osztályon tartják megfigyelésre – arról, hogy mikor térhet vissza a versenypályára, egyelőre nincs információ.

Belépés