Rally Hírek - Élveztük minden percét!

Készült: 2019.január.06 20:44 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Rally Hírek

Rally Hírek - Élveztük minden percét!

Évbúcsúztatónak tökéletes verseny volt, nyilatkozta Dudás Gergő a Szilveszter Rallye után.

Gergőt kérdeztem a rali után.
Szilveszter Rallye - 2018.12.27-29.
Véget ért a háromnapos Szilveszter Rallye számodra és a csapatod számára.December 27-én egy délutáni teszttel indítottál Tiánnal. Mire volt ez elég?
- Szia! Aznap döntöttük el, hogy elindulunk a teszten, megnézzük milyen lett az autó. Vizes körülmények között tudtunk tesztelni, amiben rengeteg sáros rész is volt. A keskeny út kialakítása miatt letették az autókat az aszfalt mellé, így csupa sár lett pár lassító. Mindenesetre sokat segített, kicsit megmozgattuk magunkat és  az autót!
Rally Hírek - Élveztük minden percét!
Másnap délelőtt két gyors várt rátok, abból egyet szemerkélő esőben teljesítettetek. Hogy sikerült végig találnotok a pályán?
- Mi mind a két gyorsot szakadó esőben teljesítettük, ami a jó időeredmény lehetőségét elvette tőlünk. Így teljes mértékben a csapatásra tettük fel a kártyákat. Jól éreztük magunkat, hihetetlen jó a Ringen menni! Nagy élmény, az biztos. A szűk részek annyira nem feküdtek a Mitsubishinek, de a Hungaroring bepótolta az élményeket.
Rally Hírek - Élveztük minden percét!
A verseny utolsó napjára maradt még négy gyors számotokra, ebből kettő körgyors volt. Sikerült jót csapatnotok?
- Élveztük minden percét, voltak necces pillanataink, de rengeteg szuper élménnyel és barátokkal is gazdagodtam a Szilveszter Rallye alatt! Évbúcsúztatónak tökéletes volt. 
Rally Hírek - Élveztük minden percét!


Végezetül a Szilveszter Rallye-t miként értékeled?
- Év végi buliversenynek és évzárásnak tökéletes volt. Nagyon élveztük, tudtunk vízen és szárazon is autózni. Sikerült picit többet kommunikálni olyan emberekkel, akikkel évközben annyira nincs lehetőségünk.

Partnereink segítségét köszönjük: CloneGsm, Well Done, Prometric Test Center, Stage light theatre szociális szövetkezet, DepArt Productions Nonprofit Kft., Ticket shop Hungary, Bakerlit Multi Art Center, Üvegkalmár, Dream-Light - Theatre Bt, 383 the kopjary water, Multi Copy.

- Hajósi Miklós -
Rally Hírek - Élveztük minden percét!

Belépés