• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Üzent Schumacher családja: „Michael a legjobb kezekben van”

Forma-1 Hírek - Üzent Schumacher családja: „Michael a legjobb kezekben van”

Készült: 2019.január.04 16:31 Készítette: Lipták Melinda Írta: Gyémánt Péter Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás f1hungary.fw.hu

Forma-1 Hírek - Üzent Schumacher családja: „Michael a legjobb kezekben van”
Michael Schumacher 50. születésnapjának apropóján írt közleményt a hétszeres világbajnok legenda családja, melyben azt írják, Schumacher a legjobb kezekben van, és mindent megtesznek, ami emberileg lehetséges.
Pár napja volt 5 éve annak, hogy a Forma-1 valaha volt legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher síbalesetet szenvedett, amely óta nagyon kevés hírt kapunk a hétszeres világbajnokról. Nemrég derült ki, hogy az 50. születésnapja alkalmából január 3-án megjelenik a The Official Michael Schumacher App névre „keresztelt” alkalmazás.

Michael Schumacher családja a születésnap apropóján írt egy közleményt, amiben kiemelték az alkalmazás létrejöttét, illetve azt, hogy a legenda a legjobb kezekben van.

„Nagyon örülünk, hogy holnap együtt ünnepelhetjük meg Michael 50. születésnapját, és szívből köszönjük mindenkinek, hogy együtt tehetjük meg ezt. Ajándékként Michaelnek, nektek és nekünk a Keep Fighting Foundation készített egy virtuális múzeumot. A The Official Michael Schumacher App holnap fog megjelenni, aminek segítségével együtt tekinthetjük át Michael sikereit. Az alkalmazás egy újabb mérföldkő abban a törekvésünkben, hogy megünnepelhessük mindazt, amit elért. Jó szórakozást kívánunk az alkalmazáshoz.”

„Michael büszke lehet arra, amit elért, ahogy mi is büszkék vagyunk rá! Ezért emlékezünk a sikereire a kölni Michael Schumacher Private Collection kiállítással, és ezért osztunk meg emlékeket a közösségi médiában, illetve ezért folytatjuk a jótékony munkáját a Keep Fighting Foundationön keresztül. Szeretnénk, hogy emlékezzetek a győzelmeire, a rekordjaira és ünnepeljétek meg azokat.”

„Biztosak lehettek benne, hogy Michael a legjobb kezekben van, és mindent megteszünk érte, ami emberileg lehetséges. Kérjük, hogy értsétek meg, Michael kívánságát teljesítjük azzal, hogy nem beszélünk egy olyan érzékeny témáról, mint az egészsége, ami mindig is magánügy volt. Ugyanakkor köszönjük a támogatást, és mindenkinek egészséges, boldog új évet kívánunk 2019-re.” – áll a Schumacher-család közleményében.

Belépés