Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin

Készült: 2018.október.28 19:22 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Rally Hírek

Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin
 

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a hétvégi sikeres Mecsek Rali után.
Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
52. Mecsek Rallye - 2018.10.12-14.

Pénteken a gépátvétel után, a Pécs Pláza parkolójában kialakított pályán kezdődött a versenyzőid számára az 52. Mecsek rally a prológgal. Miként sikerült nekik ez? Volt kézifék húzogatás?
Ez a prológ volt a bemelegítés. Szeretjük az ilyeneket, sok nézőt vonz, itt van lehetőségünk kicsit látványosan menni, mert ez leginkább Nekik, értük van.
Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin
Másnap, szombaton nyolc gyorsot kellett teljesíteni. Az első három gyorson végig "óvatos versenyzést" mutattak be Eszterék. Megbeszéltetek valami taktikát a verseny előtt, például azt, hogy nem az első gyorson fogják megnyerni a versenyt?
- Igen, ez egy hosszú verseny volt, így a taktikánk nem lehetett más, mint az, hogy célba érjünk, hiszen a bajnoki reményeink életben tartása miatt erre volt szükség.
Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin
Ahogy láttam, a maradék öt gyorsból ötöt meg is nyertetek. Ennyire ráéreztek Krisztiánék a versenyzés ízére?
Valószínű, hisz az első 3 pálya számunkra ismeretlen volt és a tréningen sem lehetett agyon járni őket. Azt gondolom, mindenképp ez volt az okos taktika.
Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin


Szombaton annyi előnyt autóztak ki Krisztiánék, hogy a vasárnapra maradt négy gyorsot visszafogva versenyezték végig. Ez csapatutasítás volt?
-  Délután belendültek és a jó kis első napi hajrával tetemes előnyre tettek szert, ezért a másnap könnyűnek ígérkezett. A prioritás az volt,hogy célba érjünk, ha lehet akkor a BMW-s kategóriatársunk előtt, az autóra vigyázva, ugyanakkor a kicsit visszafogott tempónkkal is megtartani az első helyet.

Mint tudjuk Krisztián korábban már tiszteletét tette a jobb1-ben is a Mecsek Ralin. Az akkor szerzett tapasztalatokat most a bal1-ben is kamatoztatta. Miként értékeled a versenyüket, mint csapatvezető?
- Azt gondolom, a Versenyzőim fejében is minden rendben van és nem csak a képességeik terén bizonyítottak ezzel a sikerrel. A célunk most már nem is lehet más, mint a bajnoki cím megszerzése.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., PRIVATE REPREZENT KFT., WWW.OBVIOMÉDIA.LAPUNK.HU, TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -
Rally Hírek - Győzelem a Mecsek Ralin

Belépés