MotoGP Hírek - Vinales: „A motorral minden téren gond volt”

Készült: 2018.október.24 19:04 Készítette: Lipták Melinda Írta: Krizsa Gergő Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

MotoGP Hírek - Vinales: „A motorral minden téren gond volt”
A spanyol yamahás versenyző ismét nagyon nincs megelégedve a motorral, valamint finom utalás is észrevehető a nyilatkozatában, a csapata hangulatára.
Ismét egy gyengébb rajt, ismét egy gyengébb eredmény. Maverick Vinales a thaiföldi dobogó után kénytelen volt visszatérni a kegyetlen valóságba, miután a hetedik helyet szerezte meg Motegiben a gyári Yamahával. A spanyol versenyző láthatóan nagyon csalódott és érezhetően többre számított az előző futamon látott teljesítménye alapján. Szavait a Speedweek.net szakoldal idézi:

„Nem tudtuk megoldani, hogy gyorsak legyünk a futamon. Kipróbáltunk egy-két újdonságot, de a Burirami irány itt nem vált be” – mondta a spanyol. „A motorral minden téren voltak gondok, és nem tudtam vele igazán gyors lenni. Sok munkát kell folyamatosan végeznünk, hogy stabilabbak legyünk a versenyhétvégéken.

2017-ben nagyon jól sikerült a hangvillások számára a Phillip Island-i verseny, hiszen Valentino Rossi második, míg Vinales harmadik volt. Ezúttal azonban semmi optimizmus nem tapasztalható a versenyzőknél és a csapatnál sem, hiszen közel sem biztos, hogy ezúttal is a győzelemért küzdhetnek: „Tavaly más hangulatban motoroztunk Ausztráliában és más volt a hozzáállásunk is. Én mindent bele fogok adni és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Belépés