• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Magnussent hidegen hagyja, hogy mit beszélnek róla az F1-es pilóták

Forma-1 Hírek - Magnussent hidegen hagyja, hogy mit beszélnek róla az F1-es pilóták

Készült: 2018.október.19 17:19 Készítette: Lipták Melinda Írta: Hujber Dávid Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás f1hungary.fw.hu

Forma-1 Hírek - Magnussent hidegen hagyja, hogy mit beszélnek róla az F1-es pilóták
Kevin Magnussent továbbra sem érdekli az, hogy milyen véleménnyel vannak róla a versenyzők és a rajongók. És ez a Japán Nagydíj után sem változott.
A Haas dán versenyzője elég hamar elnyerte a Forma-1 "Bad Boy" címét, és gyakorlatilag egy pilóta sincs a mezőnyből, akivel ne lett volna valamilyen incidense a pályán. Magnussen azonban rendre úgy fogalmaz, ő nem barátkozni érkezett az F1-be, hanem versenyezni, sikereket elérni és pénzt keresni.

Legutóbb Charles Leclerccel volt "balhéja" a tapasztalt pilótának, aki a célegyenesben egy igen veszélyes manővert választott. A Sauber és a Haas 300 km/óra felett ért össze egymással, amiből hatalmas bukás is lehetett volna. Ennek ellenére az FIA nem szankcionálta az esetet, mondván, hogy szerintük Magnussen nem volt elég veszélyes ehhez.

Természetesen Leclercnek és a csapatnak más volt a véleménye erről. A monacói megjegyezte, hogy Magnussen "h*lye, és h*lye is marad." A Ferrari juniorja nem hagyta annyiban a dolgot, és a szövetségtől az amerikai versenyzői eligazításon pontosítást követelt a szabályokat illetően.

"Nyilvánvalóan a pillanat hevében egy kicsit meg is bántam, amit mondtam a rádióban, mert ezzel talán túl messzire mentem." - mondta Leclerc az Amerikai Nagydíj előtt.

"Azonban kitartok amellett, amit a verseny után mondtam - szerintem ez egy rossz mozdulat volt, és nem igazán értem, miért nem büntették meg."

"Holnap szeretnék erről beszélni a versenyzői eligazításon, egyszerűen azért, hogy megértsem Charlie pozícióját, hogy tudjam, hogyan lehet védekezni, mert ha ez megengedett, akkor én is megtehetem."

Ahogy az várható volt, Magnussent nem különösebben hatotta meg a dolog.

"Hogy őszinte legyek, nem igazán lep meg a dolog, hogy beszélni fogunk erről, de már hozzászoktam."

"Ha Japánban kicsivel gyorsabban vagy lassabban reagálok, akkor ez nem történt volna meg, de most már ez az egész nem számít, valamint régóta eldöntöttem, hogy nem olvasom el az összes kommentárt, valamint ezzel együtt nem hallgatom meg az elemzéseket."

Belépés