Moto3 Hírek - Arbolinóé a pole-pozíció Argentínában

Készült: 2018.április.08 08:44 Készítette: Lipták Melinda Írta: Ferenci Péter Kategória: Moto3 hírek, Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto3 Hírek - Arbolinóé a pole-pozíció Argentínában
Esőben ért véget a Moto3-as kategória időmérő edzése, az első rajtkockából való indulás jogát Tony Arbolino szerezte meg Termasban, megelőzve Marco Bezzecchit és Gabriel Rodrigót.
Ha nem is álmosan, de némileg „pucéran” kezdte meg az időmérő edzést Jorge Martin, a spanyol Hondáján hiányzott az alsó borítóelem. A kvalifikáció felénél Marco Bezzecchi állt az élen, mögötte Aron Canet és Alberto Arenas következett.

Furcsa és kissé ijesztő bukást szenvedett el Andrea Migno, az olasz szélesen fordult az egyik kanyarban, majd amikor visszatért a pályára, a motor megbicsaklott alatta és levetette magáról Mignót. Szerencsére az olasz nem sérült meg és folytatni tudta a körözést.

Tíz perccel az edzés leintése előtt ismét elkezdett esni az eső, a köridők pedig már nem javultak. A pole-pozíciót Tony Arbolino gyűjtötte be, az olasz élete első rajtelsőségét ünnepelheti, mellőle Marco Bezzecchi és Gabriel Rodrigo rajtolhat majd a holnapi futamon.

Belépés