Moto2 Hírek - Vierge a legvégén döntötte meg Baldassarri idejét

Készült: 2018.április.08 08:42 Készítette: Lipták Melinda Írta: Ferenci Péter Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto2 Hírek - Vierge a legvégén döntötte meg Baldassarri idejét
Átlagosnak tűnő időmérő edzés hozott nagyon komoly izgalmakat a véghajrában, az élete első pole-pozíciójára hajtó Lorenzo Baldassarritól az utolsó pillanatokban vette el a rajtelsőséget Xavi Vierge, aki szintén első ízben indulhat holnap az élről egy világbajnoki futamon.
A „kicsik” után a Moto2-es géposztály vette birtokba a termasi versenypályát, az eső továbbra is esett, de nem borította egybefüggő vízréteg az aszfaltcsíkot. Alex Marquez egy eséssel nyitotta az időmérőt, de gond nélkül folytatni tudta a körözést. A kvalifikáció felénél Lorenzo Baldassarri állt az élen, mögötte honfitársa, Mattia Pasini következett, míg a harmadik pozíciót Sam Lowes foglalta el.

Már-már úgy tűnt, hogy ismét nem történik semmi érdemleges a hajrában, néhányan azonban nagyot ugrottak előre az utolsó percekben. A pole-pozíciót életében először Xavi Vierge zsebelte be, megelőzve Baldassarrit és Danny Kentet.

Belépés