Falban végezte Michelisz Norbert!

Készült: 2017.november.18 12:31 Készítette: Salamon János Kategória: WTCR és túraautós hírek

Falban végezte Michelisz Norbert!
Bőven adtak feladatot a szerelőiknek Michelisz Norbiék miután a falnak csapta autóját és az álló autóba belerohant a másik Hondát vezető Esteban Guerierri is.
Szokatlanul indult a nyitó futam Makaón hiszen az eddigiektől eltérően senki nem törte össze az autóját a rajtot követően.
Igazából úgy látszott, hogy mindenki beállt biztonsági autózásra Huffon kívül aki rendületlenül támadta az előtte autózó Ladás Kevin Gleasont. Három kör üldözés után sikerült is a manőver neki de Gleason vélhetően kiesett a ritmusból és elment mellette Chilton és Catsburg is.
Norbi eközben megpróbált nem lemaradni Björkről és szorosan próbált mögötte maradni de az egyik kanyarban túl közel ment a szalagkorláthoz és az megdobta autóját.
Korrigálni és megállni már nem tudott  és a másik oldal szalagkorlátjában végezte. Szerencsétlenség volt az ütközésben, hogy pont egy kanyar beláthatatlan részén történt az eset így a mögötte levők sem tudtak megállni. 
Guerrieri, Chilton és Huff is csúnyán összetörte az autóját.
A rendezők először piros zászlóval megszakították a futamot aztán nemsokkal később félbe is szakították.
Így az előző kör sorrendje szerint hirdettek eredményt ahol Norbi az ötödik helyen állt.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Marokkóra megváltoztatott szerviz szabály értelmében az autókat a parc fermé időszak után szabadon lehet szervizelni.
Reméljük, hogy a Hondás szerelők jó munkát végeznek és jól rendbe tudják rakni mindkét autót.
Falban végezte Michelisz Norbert!

Belépés