Moto2 Hírek - Pasini sorozatban harmadszor a pole-ban

Készült: 2017.augusztus.27 10:48 Készítette: Lipták Melinda Írta: Bertók István Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto2 Hírek - Pasini sorozatban harmadszor a pole-ban
Az olasz Mattia Pasini tovább folytatta időmérős remeklését zsinórban harmadik alkalommal is megszerezve az első rajthelyet Silverstone-ban. A második és a harmadik helyen pedig a Marc VDS Team duója végzett, Alex Marquez-Franco Morbidelli sorrendben.
Száraz pályán, ideális körülmények között vette kezdetét a Moto2-esek silverstone-i időmérőedzése. Mattia Pasini már a kvalifikáció elején ragadta magához a vezetést, őt pedig Alex Marquez és Franco Morbidelli követte a fél távnál. Érdekesség, hogy az Italtrans Racing olasz versenyzője egymás után kétszer is ezred pontossággal futotta meg ugyanazt a gyors kört.

A végén újra begyorsultak a motorosok, ám a sorrend ennek ellenére nem változott az élen. Pasini új pályacsúcsot állított fel a Moto2-es kategóriában, erre pedig a többieknek nem volt válasza, így elmaradt az időmérő végi tűzijáték. A második bő kéttizedes hátránnyal a spanyol Alex Marquez lett, mögüle pedig csapattársa, Franco Morbidelli fog rajtolni a holnapi versenyen. Negyedikként a jövőre már a MotoGP-ben vitézkedő Takaaki Nakagami szerezte meg, mögötte pedig Luca Marini végzett. A világbajnoki aspiránsok közül Miguel Oliveira a nyolcadik, míg Thomas Lüthi a kilencedik helyen zárt.

Belépés