• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Brawn: Bíztató jelek Schumachernél

Forma-1 Hírek - Brawn: Bíztató jelek Schumachernél

Készült: 2016.november.03 15:20 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Brawn: Bíztató jelek Schumachernél
A Ferrari és a Mercedes korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn elmondta, bíztató jelek tapasztalhatók Michael Schumachernél, aki továbbra is súlyos fejsérüléséből lábadozik.
Brawn Schumacherrel dolgozott a Benettonnál, a Ferrarinál és a Mercedesnél és szoros barátságot kötött a német pilótával. Schumacher 91 futamot és hét világbajnoki címet szerzett a Formula-1-ben.

2013 decemberében Schumacher súlyos fejsérülést szerzett, amikor síelés közben balesetet szenvedett és mióta 2014 szeptemberében hazaengedték a lausanne-i kórházból, hivatalos információt nem közöltek állapotáról.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm cáfolta azt a feltételezést az év elején, hogy a korábbi pilóta járni tudna és elmondta, nem igazak a sajtóértesülések a német állapotáról.

"A család úgy döntött, Michael felépülését privát ügyként kezeli és ezt tiszteletben kell tartanom" - nyilatkozta legutóbb Ross Brawn a BBC Sportnak. "Vannak bíztató jelek és minden nap imádkozunk, hogy egyre többet lássunk belőle. Nehéz ennél többet mondanom és tiszteletben kell tartsam a család magánéletét. Amit mondhatok, hogy sok a találgatás Michael állapotáról. A legtöbb helytelen, imádkozunk és minden nap reménykedünk, hogy további fejlődés történjen és egy napon lássuk Michaelt felépülni szörnyű sérüléseiből."

Belépés