• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hülkenberg a Renault pilótája lehet

Forma-1 Hírek - Hülkenberg a Renault pilótája lehet

Készült: 2016.október.12 18:35 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Hülkenberg a Renault pilótája lehet
Médiaforrások szerint a Renault három évre szóló szerződést köt a Force India jelenlegi pilótájával, Nico Hülkenberggel. Az egyre tisztábbá válik, hogy a francia gyári csapat megválik idei két pilótájától, Kevin Magnussentől és Jolyon Palmertől a 2017-es szezon előtt.
A finn Turun Sanomat szerint a jövő évben az egyik autót a német Hülkenberg vezetheti, bár szerződést még nem írtak alá.

Állítólag Hülkenberg annak ellenére távozik a Force Indiától, hogy szerződésben áll a silverstone-i csapattal, mivel az alakulat késve fizeti ki a pilóta járandóságát.

"Nem akadályozzuk meg Nicót, ha szeretne máshová szerződni" - közölte Suzukában a Force India helyettes csapatfőnöke, Bob Fernley.

A Renault sem cáfolja a Hülkenbeggel kapcsolatos pletykákat.

"Ő az egyik lehetőség, de jelenleg még nem döntöttünk" - közölte a Renault csapatfőnöke, Frederic Vasseur.

A Turun Sanomat szerint Hülkenberg csapattársa a Renault-nál Valtteri Bottas, vagy a fiatal francia, Esteban Ocon lehet, de más esélyesek is vannak.

"Ha minden pilótát leszerződtetnénk, akikkel összehoztak minket, akkor inkább futballcsapat lennénk, mint Formula-1-es csapat" - közölte Vasseur. "Hülkenberg egy lehetőség, ahogyan két, vagy három másik versenyző is."

Belépés