Forma-1 Hírek - Ricciardo: Végre sikerült

Készült: 2016.október.02 10:51 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Ricciardo: Végre sikerült
Daniel Ricciardo kárpótlásnak érzi a Maláj Nagydíjon aratott győzelmet, mivel több lehetőséget is elszalasztott a futamok megnyerésére a szezon korai szakaszában.
Ricciardo vezetésével a Red Bull kettős győzelmet aratott a drámai, sepangi versenyen, míg Lewis Hamilton motorproblémákkal küzdött.

Ricciardo Spanyolországban is az élen állt, majd stratégiai hibát követett el a csapat, majd Monacóban is esélye volt a győzelemre, de a kerékcserével problémák akadtak, és két héttel ezelőtt, Szingapúrban is közel állt a győzelemhez.

"Kihívást jelentő verseny volt" - mondta el Ricciardo. "Lewis az élre állt és problémája akadt. Nem igazán hiszek a karmában, Monacóban fordítva alakult a helyzet, most megragadtam a lehetőséget."

Ricciardo örül, hogy újra győzelmet tudott szerezni a 2014-es Belga Nagydíj után-

"Érzelmes két év volt a legutóbbi győzelem óta. Az idei évben közel kerültünk a győzelemhez és két héttel ezelőtt, a Szingapúri Nagydíj után azt mondtam, az idei évben egyszer győzni tudok - itt vagyunk, megcsináltam. Nagy köszönet a Red Bull-nak és mindenkinek, akik támogattak ebben az utazásban; édesanyámnak, édesapámnak, testvéremnek. Hálás vagyok ezért."

Belépés