Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal

Készült: 2016.augusztus.31 08:22 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal
Borsodnádasd Rally 2016.09.03-04. Interjú Balogh Balázs "Csigoly" rally versenyzővel az Integra Borsodnádasd Rally előtt.
Borsodi pilótaként milyen emlékeid vannak az Ózd Rally-ról és az azt megelőző Prológról? - Mindig nagy örömmel indulunk ezen a versenyen, közel áll a szívünkhöz. Négy évvel ezelőtt indultam először ezen a versenyen, pont a születésnapommal egybe esve, az akkori csapat, rendezőség és versenytársak is megleptek pár dologgal. Ezért is nagyon kedves emlék számomra ez a verseny, rally pálya. Talán itt csöppentem bele teljes egészében ebbe a társadalomba. A verseny napján és a prológon is nagyon sok néző szokott jelen lenni, jó így autózni, és jó körözni a salakoválon! Mindig jó hangulat teremtődik.
Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal
Ha már a prológról kérdeztelek, a nézőknek vagy időre fogsz a navigátoroddal autózni? - Biztos, hogy látványra autózunk! Legalább is igyekszünk majd mindent megtenni hozzá… Nálunk a melóban most volt és van szezon, nagy hajtás, így az elmúlt másfél hónapban esélyünk sem volt versenyautóba ülni. A nyarat nézve ez lesz az első versenyünk és szeretnénk mi is egy kis löketet adni, jól érezni magunkat és természetesen a nézőknek is megköszönni, hogy újra a pályára látogatnak, egy kis örömet okozni nekik. Borsodnádasd - Balaton oda-vissza háromszor. Gondolom fejből megy már ez a gyors. Van-e kedvenc kanyarod? - Igen, talán megy már fejből, de természetesen nekem is egy biztos támasz a navigátorom az oldalamon, főleg amikor már a fülembe mondja: „Már túl bolond vagy, vegyél vissza kicsit!”  Be kell vallani, ez néha nagy segítség! Mindegyik kanyar kedvenc, ahol is keresztben tudunk autózni, viszont ki kell emelni a pálya mind két végén lévő visszafordítokat, ahol nagyon sok néző szokott szurkolni, ott tuti mindig lemegy az a bizonyos „vörös köd” és a kézifék is többet dolgozik.
Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal
Ki fog neked navigálni, és milyen céllal is érkeztek az Integra Borsodnádasd Rally-ra? - Az éven Danku Mikivel ülünk a kabinban, a mostani versenyen sem lesz ez másképpen. Talán az év közepére teljesen össze szoktunk, kiismertük egymást, és hogy mikor, hogyan tudjuk a másikat segíteni a versenyben, hogy egy jó hétvégét zárjunk. A cél a versenyen, de inkább a hétvégére nézve, hogy a kisebb kihagyás után újra össze tudjunk ülni a srácokkal, a csapattal és ápolni tudjuk az emberi kapcsolatokat, amely háttérbe szorult az elmúlt időszakban. Szóval egy kis iszogatás az estéken, nevetgélés, bulizás, na és egy jó autózás, amely mindenki örömére lehet.
Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal
A Rallysprintet kiknek és miért tudnád ajánlani? - Versenyzői szempontból mindenképpen ajánlom a versenyezni akaró fiataloknak és nem fiataloknak egyaránt, hiszen a rallyban szerintem ezeken a sprinteken tanul a legtöbbet az ember, itt a legközvetlenebb a közeg, itt kaphat rengeteg információt és segítséget a rendezőségtől és a többi versenytárstól. Nézői szemszögből pedig ezek a versenyek, ahol a legközvetlenebbül találkozhatnak a rally szeretők a versenyautókkal, a versenyzőkkel s itt érezhetik legjobban a rally feelinget! Lehetőség van akár egy-egy autóba beülni, és a versenyzőkkel váltani pár szót, beszélgetni, vagy akár egy közös fotóra összeállni. Nem utolsó sorban ezeken a rendezvényeken lehet látni a legtöbb „akciót” is  Ha hármat kívánhatnál a rallysprinttel kapcsolatban mik lennének azok? - Az első szerintem, hogy jó idő legyen s nagyon sok néző, akik elégedettek a hétvégével és jól érzik magukat. A második, hogy mi is ott legyünk s végig érjünk a hat szakaszon épségben a többi versenyzővel együtt. Ne legyen szükség darura! A harmadik talán, hogy legyen elég italunk és éljük túl az éjszakát. A verseny Partnerei: Borsodnádasd Város Önkormányzata, Nádasdi Molnárkalács, Reel-Pen Kft., Sarki Söröző Borsodnádasd, Integra, Mojito Lemon, Steelvent, Tóth Attila, Szinva Ép-Szolg, Arann, Miskolc Autóház (Skoda - VW). A rendezvény hivatalos honlapja: www.marbeszak.hu A rendezvény partner oldala: www.duen.hu - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally HÍrek - Borsodnádasd Rally Csigollyal

Belépés