Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját

Készült: 2016.augusztus.12 21:04 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját
SOLID Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2016. 07. 29-31. Gyenes András - Szilassy Arnold, VAZ 2101 Gyenes András a miskolci negatív versenyhétvégét egy pozitív hétvégére váltotta fel Székesfehérvárott. A gyorsasági szakaszokon helyenként izzadságszagúan közlekedett navigátorával, de ez egyáltalán nem a teljesítményükre értendő. Sokkal inkább a Lada hűtése miatt kellett olykor a fűtést maximumra csavarni az autóban. Ezt leszámítva egy hibátlan, felhőtlen hétvégét tudhatnak maguk mögött.
Gratulálok Nektek! Ez a hétvége azért feledtette a miskolci balszerencsés versenyt. Megkönnyebbülve szálltál ki az autóból? - Abszolút feledtette a miskolci balszerencsét ez a verseny, sőt, kifejezetten mellénk állt minden jóakaró is. Az autó hibátlanul működött, az időjárás kegyeibe vette a versenyzőket és egy remek csapat színeiben vehettünk részt Székesfehérváron. Amennyire új felállásban vágtunk neki a verseny hétvégéjének, annyira megkönnyebbülve és összeszokva tudtuk befejezni Arnolddal a futamot. Korábban említetted, hogy csak az oroszlányi szakaszt ismered. Elkapott egy kis nosztalgia a szakaszon? - Mint kiderült a csákberényi gyorsasági második felén is versenyeztem már korábban. A nagyvelegi pályán pedig nosztalgikus érzésem volt, hisz valamikor az Ezerjó kupa résztvevőjeként ott kezdtem versenyezni.
Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját
Az Oroszlány az Oroszlány, ezt mindenki ismeri és szereti. A számodra új, ismeretlen szakaszokkal ki voltál békülve? - Mindhárom helyszín barátságos volt számunkra, mindnek megvolt a szépsége. A hosszú gyors igazi rallye pálya a maga változatosságával, tempójával, változó útminőségével. Az oroszlányi szakasz a fehér, fényes aszfaltjáról lett kedvelt és érdekes. A nagyvelegi gyorsasági pedig átvezetett a falu házai között, így itt kivételesen megszeghettük az 50 km/órás korlátozást ezen a napon. Nagy volt a hőség a hétvégén. Úgy hallottuk, hogy volt olyan szakasz, ahol fűtenetek kellett a kocsiban. Az azért fokozhatta a hőséget a kocsin belül.
Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját
- Köztudott, hogy a Ladák nehezebben viselik a hőséget mint a nyugati ellenfeleik, ezért bevált módszer, hogy fűteni kezdjük az utasteret, ami elvonja a hőt a motortól. Ez persze fokozza a "finn szauna" effektust a versenyzők számára. Nem akartál előre az eredményekről beszélni, valamint jóslatokba bocsátkozni. Meglepett a hétvége mérlege? - Meglepett a hétvégi jó eredmény, nagyon boldogan fejeztük be a Székesfehérvár Rallyt. Úgy gondolom, hogy ennek a kiváló eredménynek a Solid Racing Team teljes személyzete, kiváló szerelői és segítői is a részesei voltak.
Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját
Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Avanzo Trade Kft. - The Body Shop; Global Union Kft. – Kyocera; RAIKER Kft.; Egrokorr Festékipari Zrt.; Dome Facility Services Group Kft.; Bbd 96 Kft.
Rally Hírek - A foglalkozás elérte célját

Belépés