Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé

Készült: 2016.augusztus.08 12:41 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé
SOLID Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2016. 07. 29-31. Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1 Rendkívül nagy melegben zajlott a hétvégi Székesfehérvár Rallye. Már pénteken a prológ alatt is ezt tapasztalhattuk. Hogy tetszett a városi tekergő? - Nagyon meleg volt, és ezt nehezen is bírtuk, folyt rólunk a víz. Tetszett a prológ, örültem hogy a belvárosban mutattuk meg az autókat a nagyközönségnek.
Jött a szombat reggel, nyitott az éjszakai gyűjtő. Míg ott álltatok a gyűjtő előtt bebocsájtásra várva, gondolkodtatok a taktikátokon? - Nem akartunk taktikázni, nem szerettem volna nézni az időket, hogy hol állunk, saját tempót szerettünk volna autózni. Ez meg is történt nap közben, meg voltam elégedve a teljesítményünkkel. Az időket elnézve elég stabil eredményeket hoztatok. Mint a Suzuki, mint Ti ketten hoztátok a maximumot? - Igen, a verseny végén átnéztük az időket, és pozitívan tapasztaltuk, hogy közel azonos időket sikerült autózni. Picit mindig sikerült javítani az azonos gyorsaságikon. A Suzuki nagyon jól bírta, egy szisszenése nem volt. Szervizben is csak átnézni kellett. A szervizcsapatunk is rendben volt, nagyon ügyes munkát végeztek a fiúk! A magunk teljesítményével is meg vagyunk elégedve, hiszen hiba nélkül teljesítettük az egész napot
Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé
. A verseny előtt azt mondtad, hogy a technikás részek fognak kedvezni Nektek, nem a hosszú egyenesek. Az eredményekből viszont az látszik, hogy a szakaszon elért eredményetek független volt a gyorsasági típusától. - Igen, és még mindig ezt vallom. A második csákberényi gyorsasági etap lett, pedig jó lett volna megnézni, hogy mi a kettő között a különbség. A hosszú gyors azért tetszett még, mert változatos volt. A rövid gyorsok is tetszettek, megtaláltuk a tempónkat.
Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé
A verseny előtt nem akartál jóslatokba bocsátkozni. Kielégítő a hétvégén elért eredményetek? - Abszolút! Nem is sikerülhetett volna jobban. Nagyon jó hangulat uralkodott az autóban és a szervizben is egyaránt. Így hogy sikerült nyernünk a hétvégén, azt hiszem, hogy egy nagyon nagy lépést tettünk előre a bajnoki cím felé. Nem sokat tudtok pihenni, már le is adtad a nevezésed a Baranya Kupára. - Igen, a hét végén már Baranya Kupa, amire már meg is kezdtük a felkészülést. Az autó már az emelőn van szétszedve, átnézünk mindent ami sérülhetett, fékcsere, egy kis finomhangolás, és várjuk a szinte hazai pályákat Pécs környékén.
Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé
Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Kft. - Cortesia Group, Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Scan Union International Kft. - Release, ExcelIT Kft.; Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft. - Solid Racing Team -
Rally Hírek - Útban a bajnoki cím felé

Belépés