WTCC hírek - Lambiris csalódott a Zengős csapatban

Készült: 2016.augusztus.06 11:24 Készítette: Salamon János Kategória: WTCR és túraautós hírek Forrás http://hosszabbitas.hu/

WTCC hírek - Lambiris csalódott a Zengős csapatban
Óráról-órára változik a helyzet a Zengő Motorsport második Hondájával kapcsolatban, amelyet eredetileg ifj. Ficza Ferenc vezetett volna Termas de Rio Hondóban, aki viszont vakbélműtétje miatt nem utazhatott el a csapattal.
Ma hajnalban látott napvilágot a hír, hogy Zengő Zoltán az utolsó pillanatban összehozott egy megállapodást az uruguayi Mauricio Lambiris-szel, és erről a nemzetközi sajtó is beszámolt. A délelőtt utolsó óráiban aztán a Nagy Dani Rajongói Klub Facebook oldalon maga Dani számolt be róla, hogy a dolog kútba eset, majd kicsivel később az argentin Campeones már egy rövid nyilatkozatot is közzé tett a dél-amerikai versenyzőtől. “Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, hogy mégsem indulok a WTCC hétvégén. Rengeteg munkánkba került, hogy mindez összejöjjön, de a csapat nemrég tájékoztatott, hogy az autóval nem lehet versenyezni. Csalódtam a Zengő Motorsportban, azt hittem, ennél komolyabb istállóról van szó” – idézi Lambiris-t a Campeones. Jelen állás szerint tehát csak egy zengős Honda indul majd a 13:45-kor kezdődő első szabadedzésen. Amennyiben sikerül valakit elérnünk a magyar csapattól, természetesen frissítjük ezt a bejegyzést.

Belépés