• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Button: Szeptemberben eldől a jövőm

Forma-1 Hírek - Button: Szeptemberben eldől a jövőm

Készült: 2016.július.16 08:40 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Button: Szeptemberben eldől a jövőm
Az idei évben jövője folyamatosan téma, de Jenson Button elmondta, 2017-ről a McLarennel csak szeptemberben tárgyal. A McLaren óriási előrelépésre számíthat a jövő évben és az még nem egyértelmű, hogy a brit pilótával, vagy nélküle, ám ha Button távozik, akkor valószínűleg a tartalékpilóta, Stoffel Vandoorne ülhet helyére.
2009 világbajnoka azonban nem tudja, honnan jönnek ezek a pletykák.

"Ez mind csak találgatás, mert senki nem tudja, mi folyik itt" - nyilatkozta a brit. "Addig nem, amíg fel nem teszem a kérdést, mit szeretnék csinálni jövőre. A csapat már elmondta, szeptemberig nem tárgyalunk, így nem tudom, miért ezek a találgatások. Akkor majd meglátjuk. Most csak élvezem a versenyzést. Magyarországon remélhetőleg jobbak leszünk és a pontszerzésért harcolhatunk."

A 36 éves pilóta hozzátette, szeretne újra a mezőny élén harcolni.

"Szeretnék dobogós helyezésekért harcolni. Az elmúlt néhány évben keményen dolgoztam az új Honda partnerkapcsolatban. Nagyon izgalmas projekt ez, dolgozni benne és tudni azt, hogy aerodinamikában és a motorral is fejlődést érünk el. De jó lépést kell tenni a jövő évben, hogy versenyképesek legyünk - és ha a Formula-1-ben leszek, akkor pontosan erre van szükségem."

Belépés