• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Újabb vizsgálatok várnak Ericssonra

Forma-1 Hírek - Újabb vizsgálatok várnak Ericssonra

Készült: 2016.július.10 05:15 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Újabb vizsgálatok várnak Ericssonra
A Sauber pilótája, Marcus Ericsson újabb orvosi ellenőrzéseken vesz részt a Brit Nagydíj előtt, miután a szombati harmadik szabadedzésen balesetet szenvedett.
Ericsson autója felett a Stowe kanyar kijáratánál veszítette el az uralmat és nagy sebességgel a gumifalba csapódott, az edzést piros zászlóval meg is szakították.

A svéd pilóta Sauberjének minden oldala megsérült, még a kormánykerék is kirepült, miután a pilóta térdével a kiemeléshez szükséges gombot megnyomta.

Ericssont először a pálya orvosi központjába szállították, majd részletes vizsgálatra kórházba szállították, az időmérő edzést ki is hagyta.

"Óriási baleset volt" - mondta el a pilóta. "Túl szélesen mentem a 15-ös kanyar kijáratánál, a kerékvetőre mentem és a füvet is elértem, amely kissé nedves volt. Az autó felett elveszítettem az uralmat, majd egy nagy becsapódás következett a gumifalba. Az orvosi központba mentem, de a becsapódás mértéke miatt kórházba küldtek. Több ellenőrzést elvégeztek és a dolgok jól állnak. Fáj mindenem, de egyébként rendben vagyok."

A svéd pilóta minden médiakötelezettségét törölték, de a csapat szóvivője elmondta, Ericsson szeretne rajthoz állni, amely a holnapi orvosi ellenőrzésektől függ.

Belépés