Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!

Készült: 2016.április.12 14:26 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!
11. Eger Rallye a Pirelli Kupáért Nedecki László - Kovács Géza Lada VFTS - HBRK ASE Interjú a pilótával a verseny után.
Először is gratulálok a kategória harmadik helyhez az Országos Rally Bajnokságban! Kovács Géza navigálásával a Lada VFTS-el álltatok rajthoz a 11. Eger Rallye-n. Tizenhat gyors várt rátok a szombati napon alatt, illetve örömteli célceremónia. De nem volt olyan egyszerű nektek eljutni oda.
Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!
Mi is történt, hogy szuper rallyzni kellett? - A technika ördöge, hogy az első gyorsasági közepén összeolvadtak a gyertyák. A szakaszról alig tudtuk behozni az autót, hogy szuper rallyzni tudjunk másnap, de a szerelők bebizonyították rátermettségüket és verseny kész állapotba hozták az autót. Volt-e kalandotok a pályán? - Már tét nélkül autóztunk próbáltunk a motorra, autóra figyelni, hogy nem-e történt valami más probléma az előző napi gond miatt. Vissza kellett magunkat is hozni a féléves kihagyás után.
Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!
Gondoltad volna a verseny előtt, hogy harmadikok lesztek, vagy esetleg előrébb szeretettek volna végezni? - Igazából minden versenyen a cél a győzelem, de tudtuk, hogy erős ellenfelek lesznek, ráadásul verseny előtt 3 nappal raktuk össze a motort így igazából a tisztes helytállásról szólt a történet. Miként értékeled 2016 első ORB-s versenyét? - Jó kis verseny volt csak a Mátrai pályákat el lehetne hagyni mert elég autó és embert próbálóak. Legközelebb hol találkozunk veletek? - Természetesen Miskolcon, mert szintén hazai pályának számít. " Sáta-Sáta ".
Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!
Támogatóink segítségét köszönjük! Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team. - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally hírek - Bronzérem az Eger Rallye-n!

Belépés