Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n

Készült: 2016.április.08 18:23 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n
11. Eger Rally a Pirelli Kupáért. 2016.04.01-03. Szauer Gergő - Rácz László Lada 2015 - Topp-Autó 2010 Kft Interjú Gergővel a verseny után. Először is gratulálok a kategória második és az abszolút harmadik helyéhez a Rallye2 bajnokságban.
Rácz László navigálásával a Lada 2105-al álltatok rajthoz a 11. Eger Rallye-n. Hat gyors várt rátok vasárnap, majd az örömteli célceremónia. Miként értékeled 2016 első Rallye2 versenyét? - Nagyon jó hangulatú, élvezetes és tanulságos versenyként értékelem az idei elsőt. Szenzációs pályákon autózhattunk és Vizelli Karcsival és Jobbágy Évivel nagyokat csatáztunk, mind a hat gyorson keresztül. Örülök, hogy ilyen versenyt futhattam, mert az elejétől a végéig nyomás alatt autózhattam ami a fejlődésemet szolgálja, úgy érzem. Az autómmal és gumikkal kezdek összebarátkozni és igyekszem minden erőmmel és tudásommal a legjobbat kihozni belőlük.
Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n
Volt-e kalandotok a verseny alatt? - Kalandok természetesen voltak...szerencsére sikerült megoldani problémamentesen mindet. A szerviz kiváló munkát végzett a verseny előtt és alatt is, nem hátráltatott műszaki probléma egyetlen alkalommal sem. Az autóm minden lényeges alkotóeleme kiválóan és hiba nélkül működött. Mennyit láttál a pálya mellett álló nézőkből? - A pályákon rengeteg néző volt! Nagyon sokan látogattak ki a versenyre ami lélegzetelállító volt! Az pedig pont az i-re, hogy rengetegen szurkoltak, integetve, ugrálva, kiabálva a pálya széléről, amit ezúton is nagyon szeretnék nekik megköszönni! SZENZÁCIÓSAK VAGYTOK!
Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n
Gondoltad volna a verseny előtt, hogy ilyen sikeresek lesztek? - Különösebb célt vagy követelményt nem állítottam magam elé. Igyekeztem úgy a rajtvonalra állni, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, ahhoz, hogy a legjobb eredményt érhessem el. Nem sikerült tökéletesre, de úgy gondolom telhetetlennek sem szabad lenni. Legközelebb hol találkozunk veletek? - Legközelebb a Miskolc Rallye-n szeretnénk elindulni a Rallye 2 mezőnyében. Remélem oda is legalább ennyien ellátogatnak a nézők mint Egerbe!
Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n
Támogatóim segítségét köszönöm: SweetAdultWorks.com; Stodi Kft ; Újház Centrum Gráf Trans ; Hau Autószervíz; Auto-Vam Mohács; Gyutai Carrier; Razo Kft; Sixi Kft; Gulf; Nagrad; Pirelli; Z-rox; X-press; Dél Petrol Kft; Agro Cargo; Lepoldsportvideo; Office Partner; Bajor Motor; Rally2.hu; RallyMediaTK; Család, Barátok, Ismerősök.
Rally2 Hírek - Ezüstérem az Eger Rally-n

Belépés