Rally Hírek - Új év, új lehetőségek

Készült: 2016.március.31 15:06 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Új év, új lehetőségek
A tavalyi sikertelen évet követően idén is maximális erőbedobással készülünk a bajnoki futamokra. A sikeres idénykezdés érdekében a verseny előtt volt alkalmunk tesztelni azt a versenyautót, amivel a 2016-os bajnoki futamokon fogunk rajthoz állni.
SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03. Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX. Ebből következik, hogy típust nem, de technikát váltottunk. A teszt alkalmával megtapasztaltuk, hogy az autó képes a jó eredményre, és a biztos célba érkezésre. Azt is felmértük, fejlődnünk kell még ahhoz, hogy ezt ki is tudjuk belőle hozni.
Rally Hírek - Új év, új lehetőségek
Magabiztossággal tölt el, hogy ilyen műszaki-, és technikai háttérrel kezdhetjük meg az idei szereplésünket. Az ORB 3-as kategóriája közel 20 párosból áll, ezért sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy ennek az első felében végezhessünk. Az egri szakaszok közül kevés az, amelyen már versenyeztem. A pályák feldolgozására jobban fogok koncentrálni, Arnold pályaismerete sokat fog segíteni a jó itiner elkészítésében.
Rally Hírek - Új év, új lehetőségek
Számunkra a Dobó téri rajtceremónia méltó kezdése a bajnoki idénynek, melyen hosszú várakozásokat követően végre részt tudunk venni. Reméljük, hogy a versenyt követően is hasonlóan pozitív hangulatban tudunk nyilatkozni mind az átélt élmények, mind az elért eredmények tekintetében. – tette hozzá Kondella Péter
Rally Hírek - Új év, új lehetőségek
Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.

Belépés