Rally Hírek - Hajtásgondok

Készült: 2016.január.06 12:23 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Hajtásgondok
Nem tudta megismételni a tavalyi bravúros szereplését a 19. Szilveszter Rallye-n az Ifj. Cseh Vilmos - Németh Gergely kettős. Az MR Racing párosa már a második szakaszon kénytelen volt feladni a futamot, miután szétesett az EVO IX-es Mitsubishi Lancer hajtása.
Ifj. Cseh Vilmos: Ezúttal a nyelestengely törött el a váltóban. Pedig ugyanúgy, mint tavaly az abszolút negyedik helyen zártuk az esti gyorsot, sőt még a hátrányunk is szinte tizedre ugyan annyi volt, mint az előző évben. Innen még bármi megtörténhetett volna. Úgy éreztem, hogy reggel is elél jól mentünk a Ring külsőn, már túl voltunk a tempós, csúszós részen. Nem hibáztunk, jók voltak a féktávok.
Rally Hírek - Hajtásgondok
Pont kanyarodtunk be a Hungaroring területére, amikor szétesett a hajtásunk. Lelkileg nagyon megvisel, hogy gyors egymásután másodszor esünk ki olyan hibával, amiről nem mi tehetünk
Rally Hírek - Hajtásgondok
Azért is vagyok nagyon csalódott, mert ez a nyelestengely, ami most megadta magát egy kétversenyes alkatrész, nemrég esett át egy nagyfelújításon a váltó és ennél sokkal többet ki kellene bírnia. Értetlenül állunk a dolog előtt.
Bízom benne, hogy jövőre szerencsésebbek leszünk és eredményesebben tudunk majd szerepelni a 3-as kategóriában.

Belépés