• Autós Hírek
  • Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl

Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl

Készült: 2016.január.04 14:04 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl
Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel a Szilveszter Rally után. December 27-én egy teszttel készültél a kétnapos Szilveszter Rallyra.
Végig ködben és nedves úton tudtál tesztelni. Miként értékeled a tesztet? - Elég későn értünk oda a tesztre, ezért ránk sötétedett és a köd is leereszkedett. Az autó tapadása nulla volt, így csak arra volt jó a teszt, hogy megszokjuk a látási viszonyokat és beállítsuk az üléseket és az öveket. Hétfőn egy "Hungaroringi" gyors majd egy célceremónia várt rátok, ahol egy gyors interjút adhattatok. Hogy találtatok el a célig abban a ködben? - Na erre volt jó a teszt. Megtanultunk vakon versenyezni. Jó volt a navigátor, ezért tényleg jól letaláltunk a pályán. Nemcsak köd volt, hanem sötét is. A teszten nyert tapasztalatok alapján átállítottuk a lámpákat, ez is segített, de navigátor nélkül nem ment volna ilyen jól.
Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl
Kedden már hat gyorson lehetett bizonyítani, hogy jó versenyzők vagytok. Mennyire sikerült úton tartani a Clio-t? - Az autó vezethetőségével nem volt gond, állítottunk a futómű beállításokon, ezért nagyon jól kezelhető volt a Clio. Sajnos másnap kitisztult az idő és a hiányzó motor erőt nem tudtuk pótolni más erényekkel. Az első napi 2. helyről vissza csúsztunk a 4. helyre. Az egyenesekben lassú volt az autó, de ez van, ezt már a Mikulás Rallyn is tapasztaltuk.
Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl
Összességében, milyen volt számodra a Szilveszter Rally? - Szerintem egy nagyon jó kis versenyen vagyunk túl, még akkor is , ha az eredmény nem ezt mutatja. Megbeszéltük a csapattal, hogy a jövőben csak a legerősebb motorral szerelt Clioval szeretnénk rajthoz állni, mert csak az lehet versenyképes. Sokat fejlődtem a verseny alatt, folyamatosan gyorsultunk. Ezek a megtett verseny kilométerek majd a 2016-os bajnokságban fognak megtérülni. Legközelebb hol láthatunk versenyezni? - Szeretnénk elindulni a Winter Rallyn és a Dobsina-i futamon. Ez szervezés alatt áll.
Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl
Köszönjük Partnereink segítségét! Az Infovárosok hírportál hálózat", Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft, Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Alföld Europa Kft, Öko Transz Kft, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz 98 kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., S7 Gázfutár, Akku-System.hu, Dexter Transz Kft., H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., Vargartrade Ferr Kft., Black-Point Kft, Bionly Kft., Dr.Mohácsi Ildikó, Natur-GoldFarms Kft, Tiszaújváros Transz, Baromfi Trans 2008 Kft, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2002 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft., Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com, P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő Kft, borsodberauto.hu, Palker Papír Kft, Alfa Szerszámcentrum Kft‎., Görög-Fejes Bau Kft. Mónus István EV., Bodnár Béla EV. - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally hírek - Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl

Belépés