• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Brawn: Schumacher komoly szerepet vállalt a Mercedes sikerében

Forma-1 Hírek - Brawn: Schumacher komoly szerepet vállalt a Mercedes sikerében

Készült: 2016.január.02 10:20 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Brawn: Schumacher komoly szerepet vállalt a Mercedes sikerében
Ross Brawn, a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher korábbi kollégája és közeli barátja úgy érzi, a német pilóta komoly szerepet vállalt abban, hogy a Mercedes jelenleg ilyen sikeres.
Miután a Mercedes gyári csapatként visszatért a Formula-1-be, 2010 és 2012 között Brawn és Schumacher közösen dolgoztak a brackley-i alakulatnál.

Schumacher Mercedes korszakára hivatkozva Brawn elmondta: "A korai években nem voltunk sikeresek, de elkötelezettsége azonos volt. A győzelem még mindig a DNS-ében van. Senki nem értékelheti alul, Michael mennyit tett a Mercedes jelenlegi sikeréért."

Brawn azon néhány ember egyike, akik látogathatják a két évvel ezelőtt síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnokot. Schumacher egészségi állapotáról azonban nyilvánosságra semmit nem hoznak.

A jó kapcsolatokkal rendelkező olasz újságíró, Leo Turrini szerint: "Schumacher fizikálisan ébren van, amely azt jelenti, szemei nyitva vannak. Azonban nem ismeri fel a körülötte lévőket, vagy azokat az embereket, akikkel találkozik. Nem reagál, amikor Formula-1 megy a televízióban."

Belépés