Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig

Készült: 2015.december.23 21:11 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig
SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29. Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105 A MARB Északi Régió Gombás-Sejce között rendezett viadalán dupla ismeretlennel küzdött meg Poczang Valér.
Mint az autó, mint a navigátor új volt számára. Ezt fokozván a Mikulás Rallyen újabb ismeretlen került az egyenletbe, mégpedig a murva. Ladával murván? Jobbat nem is kívánhatott volna magának. Az első közös versenyetek után már kevesebb ismeretlennel érkeztél a Veszprém környéki viadalra? Vártad már a murvát? - Nagyon vártam a murvát és a Mikulás ralit. 10 éve szeretnék itt indulni, de ezt a 10 évet a szervizparkban töltöttem mások versenyzését segítve, de most fordult a kocka! Nem mondanám, hogy kevesebb ismeretlennel mentünk a Mikulás ralira, hiszen nem mentem még sem murván, sem murva gumival. De már a pályabejáráson kezdett kikristályosodni, hogy ez egy nagyon jó buli lesz.
Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig
Hogy érzed, jobb murván a típus? - Igen, a Ladával murván sokkal jobb menni, mint aszfalton, legalábbis könnyebbnek éreztem. Itthon még átfutott az agyamon, hogy tesztelni kellene, hogy belerázódjak, de tesztnek inkább az első gyorsot választottam. Nem is kellett az egész gyors hozzá, már a 4.kanyarban éreztem, hogy akár jó is lehet :) de vigyázni kellett az autóra!! Úgy érzem jól alakult számotokra a verseny, meg tudsz ebben erősíteni? - A kategória és Lada kupa 4.hely engem is meglepett, de igen, mindenképpen jónak számít. Anetta nagyon sokat segített ebben, hibátlanul, jó ritmusban kaptam vissza az információkat. Bár tudtuk, hogy lehetne ennél gyorsabban is, de jó hangulatban teltek a gyorsok.
Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig
Következik a Szilveszter Rallye! Újra aszfalt. Ebből következik, hogy kevesebb lesz a lógatás? - Nem bánnám, ha a Szilveszter rali nem aszfaltos lenne, hanem murvás, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebb lesz a lógatás. Sőt! Mindent megteszek azért, hogy a nézők és a magunk örömére tankajtóval előre érkezzünk meg a legtöbb kanyarba. Hiszen a Szilveszter rali Nekünk erről szól. Korábban indultál már itt, legutóbb épp egy VFTS-el. Milyen eredménnyel lennél elégedett? - Akkor lennék elégedett, ha műszaki hiba nélkül, karcmentesen célba érnénk, és a legtöbb néző úgy menne haza, hogy miattunk is érdemes volt kijönni és fagyoskodni szilveszter előtt. Szeretném olyan jó hangulatban zárni az évet, mint a Mikulás ralin, hogy ettől feltöltődve tudjuk építeni a jövő évet.
Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig
Anetta, mesélj kicsit Nekünk, milyen volt aszfalt után murván versenyezni egy jó hátsókerekessel? - Fantasztikus volt! Valér nagyon meglepett. Ahhoz képest, hogy nem nagyon ment eddig murván, nem tréningezett az autóval, nagyon jól teljesített szerintem. Volt kilinccsel előre, csúszás, ugratás. Nagyon élvezetes, jó hangulatú verseny volt. Az autóval semmi gond nem volt, defekt nélkül megúsztuk. A szerviz csapatunk kiválóan teljesített! Nélkülük ez nem sikerült volna! A rendezéssel is meg voltunk elégedve. Szóval: szuper napok voltak! :) Mennyire figyeltétek a kategóriát? - Semennyire. Fogalmunk sem volt, hol tartunk. Úgy gondoltuk, nem lényeges. A saját időnket néztük, magunkkal versenyeztünk, próbáltunk a következő körben javítani. Meg is lepődtünk az eredményen, miután beértünk a szerviz parkba. Abszolút 39. helyen és Lada Kupa 4. helyén értünk célba. Ha mehettünk volna még egy kört, még javíthattunk volna az időnkön. Valér emlegette is, hogy ő most érzett rá az ízére, kár, hogy vége van. :) Mindjárt itt a Szilveszter Rallye, ami ugye aszfaltos verseny. Melyik talaj típust kedveled inkább? Vagy ez inkább autófüggő? - A murvát kicsivel jobban kedvelem. Ettől függetlenül nagyon várom a Szilveszter Rallye-t. Valérnak elígérkeztem, majd kiderült, hogy Merencsics Árpi is indul, így Árpi mellé most más ül be navigálni. De már megbeszéltük, hogy egymás mellett fogunk szervizelni. Nagyon jó hangulatban készülünk mindannyian, hiszen a Legendes egész csapat együtt lesz ezeken a napokon. Minden kedves szurkolónak Békés Boldog Karácsonyt kívánunk! Az ajándékok után, és a szilveszteri bulik előtt jó szurkolást az év utolsó versenyén, ahol több mint 200 páros áll rajthoz, nem más céllal, mint egy jót szórakozni felhőtlenül, eredménykényszer nélkül. Partnereinknek köszönjük az együttműködést: EGROKORR Festékipari Zrt.; Dokutech Center Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; RAIKER – www.raiker.hu; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda; Rajkai Takarék; Scan Union International Kft. - RElease; AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft ; www.solidracing.hu
Rally hírek - Mikulástól Szilveszterig

Belépés