Forma-1 Hírek - Schumacher nagyon lassan gyógyul

Készült: 2015.december.12 12:49 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

Forma-1 Hírek - Schumacher nagyon lassan gyógyul
Újabb információk derültek ki Michael Schumacher állapotáról, aki közel két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. A hétszeres Formula-1-es világbajnok 2013 decemberében síelés közben elesett, fejét beverte és kómába esett, azóta állapotáról csak nagyon keveset lehet tudni.
A legfrissebb hírek szerint a Formula-1-es legenda felépülése nagyon lassan halad, ennek ellenére a család nagyon bízik benne, sikerül teljesen felgyógyulnia.

Az elmúlt két évben több pletyka is napvilágot látott, többek között az is, hogy a családnak el kellett adnia a világbajnok privát repülőgépét.

A pilóta menedzsere, Sabine Kehm beismerte, még hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a hétszeres világbajnok felépüljön.

"Michael közeli barát, családja nagyon közel áll hozzám és én is nagyon közel állok hozzájuk. Nagyon gyakran látogatom Michaelt és Michael még harcol, velük együtt kell nekünk is harcolni" - közölte Todt.

"Nagy örömmel mondhatjuk, hogy továbbra is a javulás jeleit mutatja, de ezt mindig a sérülés súlyosságának tudatában mondjuk. De természetesen nagyon hosszú időre van szüksége mindenkinek, akik érintettek a harcban és ezt a küzdelmet örömmel vállaljuk" - tette hozzá Kehm.

Belépés