Tokyo drift és egész napos családi program a BMW Shown

Készült: 2015.július.16 14:52 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek, Drift/Gymkhana hírek

Tokyo drift és egész napos családi program a BMW Shown
Őrületes drift parádé, BMW szépségverseny, autólimbó, autó bemutatók, driftvideó forgatás, szexy csajok, különböző autós játékok, gyermekprogramok és rengeteg, rengeteg BMW amíg a szem ellát. Megtelik a WestEnd City Center parkolóházának középső és tető szintje július 19-én, vasárnap a BMW Show és Jótékonysági családi nap keretein belül megrendezésre kerülő egyedülálló karitatív eseményen. Kihagyhatatlan, utánozhatatlan és megismételhetetlen lesz! Ilyen még nem volt és nem is lesz Budapest szívében, a belváros kellős közepén! Aki nem hiszi, járjon utána!

Délelőtt gyermekprogramokkal indul a BMW-s nap, ahol ugrálóvár, Bohóc show és kézműves programok mellett karitatív jelleggel hátrányos helyzetű és leukémiás gyermekek lesznek vendégül látva, akik élményautóztatásban is részesülnek majd a helyszínen lévő profi drift versenyzők vezette versenyautókban. Lala bohóc és a bohócdoktorok jóvoltából pedig a gyermek sátorban vicces előadást is láthatnak a kilátogató gyermekek, illetve megmérettethetik magukat, a rajzversenyen, ki tudja a legszebb BMW-t rajzolni. A karitatív jelleget tovább erősítendő, a tombola bevételének teljes összegét A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak ajánlja fel a szervező brigád.
Tokyo drift és egész napos családi program a BMW Shown
Déltől már a felnőtteké és az autóké lesz a főszerep, ahol az egész nap tartó BMW szépségverseny, autólimbó, felni kitartó verseny és hangnyomás verseny mellett átveszik az uralmat a drift autók is. A parkolóházba vezető spirál felhajtón ugyanis a Tokyo drift mintájára fognak egymás után feldriftelni a versenyautókkal, melyet a kilátogató vendégek a tetőn kialakított sátrak árnyékában a kivetítőkön követhetnek majd figyelemmel.

Az egyedülálló show részeként továbbá, egész délután drift taxizni is lehet majd, hiszen Galacs Gábor magyar bajnok és a szintén profi Csümi BMW E30 4.4 V8-ába is beülhetnek majd a legbátrabbak, hogy elmondhassák magukról, ők bizony a budapesti belváros kellős közepén a WestEnd City Center tetején drifttaxiztak.
Tokyo drift és egész napos családi program a BMW Shown
Természetesen mint minden autóshow-n itt sem fognak hiányozni a szép lányok. A szexy autómosáson a Budapest Wolves bombázó pom-pom lányai fogják megmutatni, hogyan is kell azt csinálni!

A kiterjedt partnerhálózatnak köszönhetően a tombolán illetve a szépségversenyen és egyéb játékokon értékes nyereményeket nyerhetnek a kilátogatók, kezdve az ENEOS illetve Szakál Metal által felajánlott nagyértékű ajándékoktól, a kormánybőrözésen, felnigörgőzésen, chiptuningon keresztül a gokartjegyekről, olajcsere utalványokról, egyéb ajándékokról már nem is beszélve.
Érdemes lesz tehát akár autóval, vagy anélkül is kilátogatni erre a nem mindennapinak ígérkező, programokban és látványban bővelkedő eseményre a hétvégén. A jó idő és a jó szórakozás garantált!

A programokról részletesen a hivatalos weboldalon olvashattok: www.bmwshow.hu

Gyertek ki, találkozzunk a 2015-ös BMW Show-n!

Belépés