Autós Hírek - Az új ŠKODA Superb – érzelmekben gazdag megjelenés Genfben

Készült: 2015.március.04 19:07 Készítette: Super User Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek

Autós Hírek - Az új ŠKODA Superb – érzelmekben gazdag megjelenés Genfben
Beköszöntött a ŠKODA új korszaka! A Genfi Autószalon előestjén tartott Volkswagen Group Night rendezvényen gördült először nyilvánosan a szaksajtó képviselői elé az új ŠKODA Superb. Két héttel a prágai világpremierje után a ŠKODA új zászlóshajója érzelmekben gazdag megjelenésével nagy lelkesedést váltott ki. Az új ŠKODA Superb bemutatásával elérte eddigi csúcspontját a cseh gyártó 120 éves történelmének legnagyobb modelloffenzívája. A piaci bevezetés idén júniusban kezdődik el.
„Az új Superb a ŠKODA új korszakának beköszöntét jelzi” – mondta Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland elnök-vezérigazgató. „Az új Superb a ŠKODA újból visszaszerzett pozícióját képviseli. Feltűnő formatervezésével, lenyűgöző műszaki tulajdonságaival és kimagasló belső térkínálatával az új zászlóshajónk új mércét állít fel a középkategóriás autók szegmensében. A ŠKODA tovább folytatja növekedését. Az új Superb pedig hozzájárul célkitűzésünk teljesítéséhez.” – mondta Winfried Vahland.

Az új ŠKODA Superb új, érzelmekben gazdag formatervezése a márka érzelmi erejét mutatja. A harmadik generációs Superb átültette a sorozatgyártásba a „ŠKODA VisionC” tanulmányautó izgalmas formanyelvét. A magas minőségi színvonalú belsőtér részleteiben is tökéletességet nyújt. A ŠKODA Superb új mércét állít fel a térkínálat és a kényelem terén, beleértve a középkategória legnagyobb fej-, illetve lábterét, valamint legnagyobb csomagtartóját.
Autós Hírek - Az új ŠKODA Superb – érzelmekben gazdag megjelenés Genfben
Ez az első adaptív lengéscsillapítással ellátott ŠKODA, amely sportos és kifejezetten kényelmes vezetési élményt is biztosíthat. Ezenkívül az új ŠKODA Superb az innovatív megoldások sokaságával is elbűvöli a nagyközönséget. A biztonságot, a kényelmet és a multimédiás eszközök csatlakoztathatóságát fokozó segédrendszerek egész sorával a csúcsmodell technológiailag is új dimenzióba lépett.
Autós Hírek - Az új ŠKODA Superb – érzelmekben gazdag megjelenés Genfben
Az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás kiviteltől függően akár 30 százalékkal csökkent, miközben az autó optimális menetdinamikát nyújt.

A ŠKODA Superb 2001 óta áll a ŠKODA modellpalettájának csúcsán. A mai napig a ŠKODA több mint 700 ezer első és második generációs ŠKODA Superb modellt értékesített. Ezáltal a modell a középkategória egyik legnépszerűbb autója.

Belépés