Drift hírek - Fényi Anna és a Drift!

Készült: 2013.szeptember.13 14:19 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Drift/Gymkhana hírek Forrás http://www.hajoka.hu

Interjú Fényi Anna autóversenyzővel, a szeptember 29-i Debreceni Drift verseny előtt , aki férfiakat megszégyenítő ügyességgel tereli a drift autóját!
Kedves Anna!
 
Milyen érzés kerít hatalmába amikor beülsz egy számodra kedves Drift autóba?
 Ez egy általános kérdés mégis komplikált. Aki ismer tudja hogy elég nyugodt természetű vagyok és az emberek 90%-a nem nézi ki belőlem azt hogy ilyen sportot űzök. Amikor beülök a VERSENYAUTÓMBA teljesen átszellemülök és ott a kormány mögött érzem azt hogy igazán élek, megpróbálom kizárni a külvilágot és teljesen átadni magam az érzésnek, csak egymásra hangolódunk és mindketten figyeljük egymás mozdulatát és reakcióját és élvezem minden egyes másodpercét amit benne tölthetek.

 


A TAG Racing színeiben milyen szervizhátteret kapsz?
 Teljes ellátásban részesül az autóm, mint kötelező szerviz, a versenyeken szerzett harci sérüléseket  és fejlesztésben is 100%-osan támogat.

A gumiválasztásban segít-e valaki, illetve milyen típussal szeretsz versenyezni?
 Természetesen van segítségem. Versenyfüggő az hogy milyen gumit használok de 90% százalékban használt gumikkal versenyzem mint szlalomon mint driften.

Hol tervezel még indulni az idén? Driften esetleg egyéb autóversenyen?
 Az előző cikkben is meséltem erről, szeretnék minél több versenyen elindulni ami kihívást jelent számomra és kellő adrenalint termel. Említettem Szilveszter Rallyet, de más amatőr rallye versenyeken és driften is szeretnék indulni.

Indultál-e már Debrecenben Drift versenyen amit Gyula rendezett?
Még nem volt hozzá szerencsém. Mivel Debrecen a szülővárosom ezért nagyon várom az eseményt. Úgy érzem más hangulata lesz mint az eddigi drift versenyeknek amiken indultam és itt oda fogom tenni magam és a kicsi kocsimat is. :))

Köszönöm a Támogatók segítségét!

Belépés