• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hivatalos: Kamui Kobayashi autóba ül Abu Dhabiban

Forma-1 Hírek - Hivatalos: Kamui Kobayashi autóba ül Abu Dhabiban

Készült: 2014.november.17 10:37 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Caterham F1Team bejelentette, a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon a csapat egyik pilótája Kamui Kobayashi lesz. A japán versenyző csapattárásáról később születik döntés.
Kamui Kobayashi:
"Nagyon örülök, hogy Abu Dhabiban versenyezhetek a csapattal. Nem volt könnyű az elmúlt néhány hét, így nagyszerű lesz visszaülni az autóval és a Caterham F1 csapat tagjaival dolgozni. Köszönöm a rajongóknak a csapat iránt mutatott támogatást. Ez a csapat keményen dolgozik és soha nem adja fel. Megérdemeljük, hogy Abu Dhabiban rajthoz álljunk és nagyon örülök, hogy a közösségi gyűjtésnek köszönhetően versenyezhetünk. Most meg kell mutatni, mi tudunk - próbálunk a hétvégén mindent megtenni és remélhetőleg a csapat jövője szempontjából pozitív eredménnyel tudunk zárni."

Finbarr O'Connell of Smith & Williamson, Caterham Sports Limited csődbiztosa:
"A csapat nagy örömmel jelenti be, hogy Kamui a jövő hétvégén, Abu Dhabiban rajthoz áll. Kamui egy nagyon tehetséges versenyző és versenyautóban - ahová tartozik - kell ülnie. A Caterham F1 bizonytalan időszaka után a csapat örül annak, hogy újra megmutathatja autóit és ezt olyan világhíres pilótával teheti meg, mint Kamui."

Belépés