• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Schumacher már nem lesz az az ember, aki a balesete előtt volt?

Forma-1 Hírek - Schumacher már nem lesz az az ember, aki a balesete előtt volt?

Készült: 2014.november.04 08:03 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Formula-1 korábbi orvosa, Gary Hartstein szerint nem biztos, hogy Michael Schumacher valaha is felépül síbalesetéből.
A brit Mail on Sunday úsjság arról számolt be, hogy a Formula-1-es legenda felesége, Corinna 160.000 dollárt költött arra, hogy svájci lakásukban ápolni tudják Schumachert, egy teljes orvosi csapatot bérelt fel és teljesen új felszereléseket vásárolt.

Az újság szerint a 45 éves Schumacher az ébrenlét minimális jeleit mutatja és még nem tud segítség nélkül felülni, sétálni, vagy beszélni.

Hartstein, aki szókimondóan nyilatkozott a Schumacherre váró megpróbáltatásokról, elmondta, hivatalosan csak nagyon keveset lehet tudni a korábbi Ferrari és Mercedes pilóta állapotáról.

"Az idő múlásával egyre kevésbé valószínű, hogy Michael állapota jelentős mértékben javul" - Harstein szerint Schumacher alapvetően kómás állapotban marad. "A kómás állapotban lévő páciensek, akik neurológiailag nem javulnak, azoknak csak néhány évben mérhető a várható élettartamuk."

Az újság tudósítói, Allan Hall és Olga Craig a család régi barátját idéztek, aki megerősítette, Schumacher jövője bizonytalan.

"Beszélni fog újra? Járni fog újra? Képes lesz enni és saját maga öltözködni? Az orvosok nem tudják. Senki nem tudja" - közölte a névtelen barát. "Talán soha nem lesz már az az ember, aki a baleset előtt volt. Ez egyre inkább élesebben látszik."

Belépés