Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!

Készült: 2014.november.01 22:41 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!
Juhász Csaba - Juhász Zsolt CRASH-MEN TEAM KFT Renault Megane RS Turbo ADAC 3-Städte-Rallye 2014.10.24-25.
Három év után, ha más típusú versenyautóval, de végre megláttátok a célt a németországi ADAC 3-Städte-Rallye-n. Ide sem vezetett sima út, ahogy láttam a pálya széléről. A csütörtöki adminisztratív és gépátvétel után, másnap egy két gyorsból álló verseny következett volna, de mi is történt? - Nagyon fontos lett volna a pénteki két éjszakai gyorsaságin jól szerepelnünk, hogy szombaton minél előrébb rajtoljunk. Ugyanis a kör gyorsaságin nagyon lényeges, hogy ki után autózol. Sajnos Kössler balesete miatt törölték a két szakaszt, így maradt a nem túl előkelő rajthelyünk. Ezúton is jobbulást kívánunk neki!
Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!
Mesélnél arról, hogy a körgyorson mennyire hátráltatott benneteket az előtte rajtoló, és milyen útviszonyok voltak szombaton? - A rajt előtt megígérte az előttünk rajtoló páros, hogy nézni fogják a tükröt és előzékenyek lesznek az elengedéseknél. Sajnos mindig rossz helyen értük utol őket, és rajtuk kívül még két párost is. Ezzel elég sok időt veszítettünk, de most már kár lenne ezen bosszankodnunk. Tudomásul kell vennünk, hogy ők is ugyanúgy vívták a saját versenyüket a kategóriájukban. Ők is sok időt veszítenek, amikor lehúzódnak az útról, hogy elengedjenek minket.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!
Összegezve, hogy éreztétek magatokat testvéreddel, Zsoltival a Renault Megane-ban? - Nagyon élveztük a versenyt, összességében elértük azt, amiért jöttünk. Minden jól alakult számunkra és így az éves értékelésben 3. helyet szereztünk a kétkerék meghajtásúak között a Mitropa Kupában, abszolútban pedig 7. lettünk úgy, hogy két versenyen sajnos nem tudtunk rajthoz állni. Legközelebb, hol láthatnak benneteket a szurkolók, milyen rendezvényen? - November 15-én szerettünk volna részt venni egy amatőr versenyen, de most más egyéb kellemes elfoglaltságunk lesz abban az időpontban. Marostica-ban kell megjelennünk a Mitropa Cup díjkiosztóján. Idén szeretnénk még elindulni a Szilveszter Rally-n és decemberben az FRT kupán.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!
Köszönjük Partnereink segítségét! www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!

Belépés