• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Wolff: Valószínűleg változatlan marad pilótafelállásunk

Forma-1 Hírek - Wolff: Valószínűleg változatlan marad pilótafelállásunk

Készült: 2014.október.02 07:55 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás F1Hungary

A Mercedes csapatfőnöke Toto Wolff 99 százalékban biztos benne, a brackley-i alakulat a 2015-ös szezont változatlan pilótapárossal kezdheti meg.
Nico Rosberggel már hosszú távú szerződést kötöttek, csapattársa, Lewis Hamilton pedig az egyik olyan pilóta, akiről azt pletykálják, a jövő évre átszerződik a McLarenhez.

A brit Hamilton és a Mercedes közötti egyeztetésről Wolff jelezte, a 2015 után életbe lépő szerződéssel kapcsolatban befagyasztották a tárgyalást.

"Nos, nem azt mondtam, hogy bármit befagyasztottam" - közölte a múlt hónapban 2008 világbajnoka.

A pletykák szerint Hamilton elgondolkozik a távozáson, amennyiben csapattársa, Nico Rosberg nyeri meg a 2014-es bajnoki címet.

Wolff szintén jelezte, amennyiben a páros nem tud hatékonyan együtt dolgozni, akkor a Mercedes újragondolhatja 2015-ös felállását.

Az osztrák Wolff-nak újra felhozták a témát a Japán Nagydíj előtti napokban. A szakember a német Sport Bildnek elmondta, a brackley-i csapat 2015-ös pilótafelállására jelenleg csak 99 százalék garancia van.

"Valamennyit fenn kell tartani a változásra is, mert kivételes körülmények bármikor felmerülhetnek. Az életben semmire nincs 100 százalékos garancia" - közölte Wolff.

Az osztrák újra megismételte, a Hamiltonnal folytatott tárgyalások egy időre befagyasztásra kerültek.

"Mindkét oldal úgy döntött, elhalasztja a megbeszélést, mivel a bajnokság nagyon intenzív. Inkább a szezon végén tárgyalunk a kereskedelmi kérdésekről. Akkor az lesz az első, amit teszünk, hogy Lewis-zal leülünk és remélhetőleg a 2015 utáni évekre minden megoldódik."

Belépés