Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!

Készült: 2014.szeptember.23 13:38 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!
50 éves a Mitropa Rally Cup, jelenleg négy országot összefogó Rally bajnokság. Ennek a hetedik "Rally Citta di Bassano" elnevezésű versenyén immár másodszor álltok rajthoz. Most testvéred Zsolti fog neked navigálni.
Juhász Csaba - Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
RallyCitta di Bassano
2014.09.25-27.

 
Az előző versenyedről, ha lehetne pár gondolatot tőled:
- Tavaly sajnos nem tudtunk rajthoz állni ezen a futamon, Édesapám elvesztése miatt. Tavalyelőtt viszont eredményesen zártuk a futamot, harmadik helyen értünk célba a Mitropa Kupában. Sok gondunk volt az autóval, elment a kettes fokozat a váltóból egy olyan versenyen, ahol minden harmadik kanyart kettesben kellett volna venni. Leszakadt az eső, miközben mi slick gumikon rajzoltunk.
Mindezek ellenére sikerült célba érnünk egy nagyon nehéz versenyen, ahol a riválisainknak még több gondjuk volt, ezért a végén egy kis szerencsével dobogóra állhattunk.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!
Tíz gyors vár rátok a két versenynapon, három szervizelési lehetőséggel. Jártatok már több gyorsot felvonultató versenyen is. Ide milyen gumikkal készültök, időjárás tekintetében mi várható? Mennyire elég a 3 szerviz idő általában?
- A szerviz idő szerintem csak a gumi cserére és a tankolásra elegendő. Hiba nélkül kell versenyeznünk, mert semmilyen javításra sincs lehetőségünk.
Napos időt ígérnek a meteorológusok, de a gumikon nem múlhat semmi, mert a Mez-Mol Kft. Jóvoltából elegendő mennyiségű Pirelli abroncsot viszünk magunkkal. Én csak annak örülnék, ha az eső a szervizparkban érne minket utol.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!
A 2. gyors "Valstagna" elnevezésű szakasz a térképet nézve cseppet sem kanyarmentes. Ismét rá fogsz találni a kézifékre, vagy tolod az íven a jó idő miatt?
Sokszor felvetődik a kérdés, hogy melyik kanyarban előnyösebb kézifékkel fordulni és melyikben gyorsabb az, ha íven fordulunk csúsztatás nélkül. Az én stílusomhoz jobban illik a kézifék használata, ezért általában ezt választom. Lehet, hogy néha lassabb, de nekem ez fekszik jobban, és a Nézőknek is jobban tetszik! Ha pedig esik az eső, akkor úgyis  csúszik az aszfalt, marad megint a kézifék.
 
 
Szombaton mindegyik gyorson 3-3-szor mentek majd végig. A harmadikat már fejből fogod teljesíteni?
Ezeket a pályákat Én az életben nem fogom megjegyezni, de ez nem is gond.
Meg kellett tanulnom itinerből menni, és most már ez nem jelent problémát.
Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!
Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft
- Hajósi Miklós - 
www.hajoka.hu
Rally Hírek - Juhász Csaba: Bassano visszavár!

Belépés