Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló

Készült: 2014.június.24 12:55 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek

Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló
Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing Team
Pannónia-ring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.06.20-22.
Beszélgetés Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel, a Pannónia-ringi verseny után.
Túl vagy egy felejthetős Pannónia-ringi verseny után.
Szombaton még teljes erővel küzdöttél a többiekkel a ringen, vasárnap sajna már nem állt melletted a technika, mert előbújt a kisördög a Suzukidból. De gondolom, annyira nem csüggedsz, és készülsz a következő futamra.
Mesélnél mi is történt a 3 nap alatt? Illetve legközelebb hol láthatunk téged versenyezni?
Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló
- A verseny hétvégét szombaton egy Super Pole rendszerű időmérő futammal kezdtük. Igyekeztünk spórolni a gumival mivel elég gyorsan kopik és egyre rosszabb állapotú lesz. A qualifikációt az ötödik helyen zártam.
A másik verseny vasárnap volt, egy dél előtt egy pedig délután. Az első verseny mondhatni jól sikerült, a 4. Helyen végeztem. 
Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló
Nagyon izgalmas és csatákban dús verseny volt. A rajtot sikerült elkapnom és felzárkóztam az élmezőnyre. Viszont kialakult az élmezőnytől kicsit hátrébb egy hármas raj, amiben én is benne voltam. Innentől kezdve az előttem lévő két kocsival nagy csatákat vívtunk, de a gumi már túl meleg volt, és amikor lemaradtam egy kicsit tőlük megpróbáltam valamennyire vissza hűteni a gumit, hogy újult erővel támadhassak. Az utolsó körre újra rájuk érkeztem már majdnem, hogy a célegyenesbe megelőztem őket, anikor a motor elgyengült és nem tudtam megelőzni őket, pedig ideális lett volna mivel az utolsó kanyarban még csatáztak ezért én gyorsabban tudtam ráfordulni a célegyenesre. Sajnos felforrt a motor megint. 
Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló
A versenyen a levezető kört már nem tudtam teljesíteni.
A második versenyen pedig már a felvezető körön túlmelegedett. A második versenyen nem tudtam indulni ki kellet jönnöm a boxba. Valószínűleg még a Salzburgan történt kalamajkánál megsérült a motor és eddig bírta. A következő verseny a Redbull Ringen lesz, a kamion eb betétfutamaként.
Szeretném megköszönni a szponzoraim támogatását!
Car Color, AC2000 Kft, Tokyo Restaurant, Autós Gyorsasági, PROEX Motorsport, Shinjuku nihongo gakko. Valspar Impa. Over Montereau.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu
Füge Chris - Pannónia-ringi beszámoló

Belépés