Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig

Készült: 2014.június.11 10:47 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek, Rally Hírek

Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig
Juhász Csaba - Bencs Gábor
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
Velenje Rally (SLO)
2014.06.13-14.
Június 13-14-én testvéreddel, Zsoltival Szlovéniában a Velenje Rally-n veszel részt. 
2012-ben nagyrészt esőben teljesítettétek Szántó Szabival. Most milyen idő várható arra a tájra nézted-e?
- 2012-ben szakadt az eső, most napsütés várható egy kis szitálással. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen idő lesz, a lényeg, hogy mindig a megfelelő gumi legyen az autón!
Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig
Eléggé kihordásos verseny a Velenje, most a rövidebb Renault Megane RS Turbo-val indultok a régi Honda Civic helyett. Mit vársz a versenytől, a Megane-tól, magatoktól? 
- A Saturnus Rally-n is nagyon jól viselkedett a Megane a poros részeken, szerintem itt sem lesz gond. Ha meg esni fog az eső, akkor meg úgy is csúszik mindenkinek az út.
Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig
Milyen céllal, tervekkel érkeztek majd a versenyre?
- Szeretnénk a Mitropában az első ötben végezni. Ehhez viszont nagyon kell nyomni a gázt az elejétől a végéig. Rövid a verseny, ezért nincs semmilyen taktikázás, a mezőny pedig most sokkal erősebb, mint tavaly volt. Sokkal többen vagyunk és gyorsak az ellenfelek.
Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig
Lesznek-e ismerős pályák, illetve hány felírásból kell teljesíteni a gyorsokat?
- Ezeken a gyorsaságikon már mentünk két évvel ezelőtt, ezért elvileg most sokkal könnyebb lesz a pálya bejárás. Kétszer lehet átmenni mindegyik pályán, a tréningen, de most már ez nem jelent gondot számunkra, már hozzá szoktunk ehhez az elmúlt években.

Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. TGK Trans Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu
 
Kell nyomni a gázt az elejétől a végéig

Belépés