Bízunk a megfelelő helytállásban

Készült: 2014.június.11 10:20 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Autós Friss hírek, Rally Hírek

Bízunk a megfelelő helytállásban
Lovász Pál - Diebel András
Turán Motorosport SE
Subaru Impreza R4
Fehérvár Rallye
2014.06.13-15.
Június 13-15én a Fehérvár Rallyn indulsz pilótáddal, Lovász Pállal.
A hétvégén, aszfalton és murván is egyformán helyt kell állnotok.
Miképp próbáltok ráhangolódni erre a nem hétköznapi kihívásra?
- A vegyes talajú versenyek mindig nagyobb felkészülést és kihívást igényelnek mind a versenyzőktől, mind a csapattól, de a mai napon túl vagyunk egy sikeres aszfaltos teszten, az Arad rally pedig a murvára volt ideális felkészülési lehetőség, így bízunk a megfelelő helytállásban.
Bízunk a megfelelő helytállásban
A Subaru Impreza versenyautóval, mekkora kihívás ezt a versenyhétvégét maradéktalanul teljesíteni, úgy hogy még 14-én délután, egy szuperspeciál is kerül megrendezésre?
- A Subaru egy nagyon jó indulatú autó mindkét talajon és a csapat is remekül felkészítette, ezért külön köszönet nekik. A szuperspeciál nem számít bele az értékelésbe, de ezt is muszáj teljesíteni. A szuperspeciál előtt egy 90 perces szerviz lesz, ez idő alatt kell az autót átépíteni, de ez az idő elegendő erre.
Bízunk a megfelelő helytállásban
Ezer éve nem volt Fehérvár rally. Mivel tudom, hogy külföldön is szoktatok indulni, gondolom, hagyatkozok a pályabejárás szigorú betartására, és itinerből mentek majd. Korábban indultál-e itt esetleg? Milyen céllal is vesztek részt?
- Régen volt Fehérvár rally, ezért külön jó hír, hogy ismét sikerül megrendezni. Sok sikeres versenyen vagyok túl itt navigátorként, így bízom a hasonló folytatásban. Palinak tudtommal ez az első Fehérvár rallyja, bár néhány pályán már biztosan versenyzett itt. A pályabejárási szabályokat itthon és külföldön is be kell tartani, igyekszünk kihasználni a legtöbb lehetőséget a felkészülésre. A célunk a biztos célba érés mellett a sok tapasztalatszerzés, a minél jobb eredmény elérése.
Támogatóink:
Color Tours, Mesterbusz Kft, KF Service Solutions, Kf Minibus, M6 LOG, Kontakt-Busz Kft, Neocon, T&J Busz Projekt Kft, Appaloosa Communication Group, Bulath Sped, Expert Lajta, Hunnoid, Geri Ügyvédi Iroda, Start Autó, www.kamionfenyezo.huwww.autolakk.hu 
 
Bízunk a megfelelő helytállásban
Bízunk a megfelelő helytállásban

Belépés