• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Norbi a 3. helyen futott be Muller előtt, a második futamon!

WTCC Hírek - Norbi a 3. helyen futott be Muller előtt, a második futamon!

Készült: 2013.szeptember.08 22:06 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

A futamot Tarquini nyerte, a három Civic emlékezetes hétvégét zárt, mind a két futamon sikerült elérni a dobogót, sőt, jött egy győzelem is. Norbi szenzációsan védekezett Muller előtt, izgalmas volt, de nagyon!
A rajt jól sikerült, máris indult a tavalyi Huff-Michelisz visszavágó, de itt egy kör is elég volt, Norbi megelőzte a címvédőt, aki aztán le is lassult, egy defekt akadályozta a további küzdelemben. Michelisz így már a harmadik volt, de máris ott lihegett a nyomában Nash, akinek a közelsége annyira nem hiányzott, hogy megint kiüsse, mint legutóbb.

A nyolcadik körben aztán Nash elfogyott és dézsából öntötte a nyakunkba Mullert, Monteirot, majd csak az nem előzte meg, aki nem ért rá. Ő sem volt százas. A poros pályán volt csúszka rendesen, Norbi alól is fogyott a gumi, Muller csak jött, körök alatt ledolgozva a hátrányt. Minden méter már kockázatos volt, de valahogy ma, az erősebb benyomását keltő lassan négyszeres világbajnok sem tudott előzni. A világ legszélesebb Civicét ma nem lehetett megelőzni.

Remek tudatos munka, büszkék lehetünk, és akkor még mondanám, hogy az első futam is zsákban lehetett volna. Mint tavaly. Ok, most idén van! Szép volt Norbi, szép volt csapat, éljenek a baglyok!

Végeredmény:

Belépés