• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Az utolsó dominó a sorban, Michelisz Norbi a 22. helyen végzett az első sonomai futamon

WTCC Hírek - Az utolsó dominó a sorban, Michelisz Norbi a 22. helyen végzett az első sonomai futamon

Készült: 2013.szeptember.08 19:43 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

Feladat teljesítve, autó karcmentes, bár a köridők alapján az ötben lett volna a helye. A futamot Kozlovszkij Ladája mögül nézte Michelisz a 22 helyen. Már ameddig ellátott.
A sor végéről ezúttal azzal a paranccsal rajtolt el Norbi, hogy ne vállaljon semmi kockázatot, előzhetetlen pályán, egy negyedik rajtpozíciót kockáztatna.

A rajt sem sikerült erősre, hamar kiderült, hogy még egy pozíciót bukott is Michelisz. Talán saját maga előzte meg, annyira finom lett a start. Őszintén, nem tévedett nagyot, olyan porolás kezdődött, hogy Tarquini is csak annak köszönheti a folytatást, hogy emberöltős rutinja van.

Chilton és Monteiro az élen küzdött, jó volt látni, a Civickel is lehet nagyot karistolni. Tarquini hatodik helye beleszürkült a tájba, ám mögötte Huff és Coronel autóversenyt produkált, amit a világbajnoki címvédő végül elvesztett. Meglepetésre Muller nem tudott erőből osztani; Monteiro, majd előtte Chilton simán hozta a futamot.

A mi időnk pedig most jön el. Más kérdés, hogy a baglyokkal tudom csak megosztani.

Végeredmény:

Belépés