• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Michelisz Norbi fél másodperccel gyorsabban kelt mindenkinél!

WTCC Hírek - Michelisz Norbi fél másodperccel gyorsabban kelt mindenkinél!

Készült: 2013.szeptember.08 17:58 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

Gyönyörű, impozáns nyitány, egy kis fékkoptatás, egy kis futómű tesztelés, laza körözgetés a kelő nap fényénél Amerikában. Így, a hazai naplementében, alig tudjuk elképzelni, hogy ott még reggel van és egy magyar legény sikerére ébredt a helyi kakas.
Semmi trükk, szokásos használt gumi, majd "szakmai körök", majd egy laza, de verhetetlen mért kör. Thompson jött egy második időt, míg a második hondás Monteiro, már fél másodpercet kapott.

Az első futamon végül sajnos a sor végéről indul Michelisz. Szuper, hogy két napja számolgatjuk a hülyeséget, így a tíz hely, meg úgy a tíz hely, aztán csak a sor vége lett belőle. Sajnálom, ez több volt, mint megtévesztő. Előnye, hogy nagyobb eséllyel őrizhető meg az autó állaga, és bár előzhetetlen a pálya, mégis ott nagyobb eséllyel lehet egerészni a pontokért. És akkor ott van még a második futam. Szép esténk lesz, azt érzem!

Végeredmény:

Belépés