• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Michelisz a hetedik helyen zárta a verseny-lassulást!

WTCC Hírek - Michelisz a hetedik helyen zárta a verseny-lassulást!

Készült: 2013.szeptember.07 22:17 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

Az ügyesen kifocizott 7. időhöz a motorcsere miatt hozzá kell adnunk tíz helyet, ez ugye 17. A második futam már a negyedik helyről várja. Nehéz lesz a dobogó, de nem reménytelen.
Persze a mester azért megcsinálta a mi tervünket. Amíg Norbi egy hajszállal erősebb idővel indított a Q2-ben és a hatodik lett, addig Tarquini a tízen túliak társaságából huppant be, és mit ad Isten, éppen tizediknek. Le a kalappal, esze ágában nem volt megelőzni Norbit, úgy elé került volna, így viszont ő irányíthat, feltéve, ha sikerül utolérni.

A Q1-ben Monteiro volt a legjobb hondás, Norbi három ezreddel maradt csak le tőle, Tarquini ezúttal alulmaradt tizedekkel, a két Honda második és harmadik helyen jutott tovább. A Q2 ben settenkedni kellett a taktika végett, sok köze nem volt az autóversenyhez. A hatodik időre csak egy válasz született a többiektől, így összességében, egy hellyel javultak a holnapi esélyeink. A Q1 imponáló volt, erős, nem kérdés, minden összállhat egy harapós versenyzéshez.

A holnapi program:
17:30 – 17:45 Warm up (Eurosport 2, élő)
20:50 - 1. futam, 13 kör (Eurosport, élő)
23:20 - 2. futam, 13 kör (Eurosport2, élő)
22:10 – 00:15 Duna TV (első futam felvételről, a második élő)

Végeredmény:

Belépés